Pisk fløten stiv med vaniljesukker. Om du ønsker en enda mektigere kakemed enda mer Troika effekt, kan du kjevle et marsipanlokk å legge over sjokoladekremen før du har på glasuren
Pynt deretter kakenmed friske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebær og amerikanske blåbær. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
) Pisk fløten stiv, men ikke pisk så mye at den skiller seg. Sacher bunn med sjokolademoussefyll og sjokoladeganachtrekkOppskriftene er hentet fra "den store kakeboka" av Sverre Sætre
Ta gryten av platen og tilsett fløten og vaniljen forsiktig mens du rører godt. Ha frosting mellom bunnene og smør toppen og utsiden av kakenmed frosting
Ta gryten av platen og tilsett fløten og vaniljen forsiktig mens du rører godt. Ha frosting mellom bunnene og smør toppen og utsiden av kakenmed frosting
Denne gule kaken (suksess kake) er bare sååå god og bytter en sukker med annen søtning som feks sukrin så blir det en litt sunnere versjon som kan den nytes med bedre samvittighet også på mørke høst dager
med friske bringebær. I mens piskes kremfløten stiv. Etter den deilige maten måtte vi jo ha litt kake, så jeg laget en kake fra Manuela sin blogg som har fristet meg i lang tid
da den er toppet med deilige bær og frukt. Pisk en pk fløte, ha i litt vaniljesukker (kan også ha frøene fra en vaniljestang, det både ser pent ut, og smaker himmelsk
Varm opp fløten til den begynner å koke. Sett topper av frosting langs kanten på kaken og pynt med mini sjokolade chips over og mellom frosting toppene