Kålstuing med fløte oppskrifter

Kålstuing

Kålstuing

Kok det en liten stund i en kjele med vann og salt. Fløte. I dag kommer tilbehøret – kålstuing. Du kan salte og pepre mens du holder på med smakingen
Benløse fugler med kålstuing

Benløse fugler med kålstuing

Ha i fløte. Server fuglene med kokte poteter, brun saus, kålstuing og tyttebær. Kålstuing. Disse sigarformede kjøttkakene med det rare navnet ble tidlig en favoritt hos meg, og den dag i dag forbinder jeg retten med min farmor
Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

Vi serverte med gulerøtter, brokkoli og kålstuing. Vær oppmerksom på at johannesbrødkjernemelet gjør at blandingen blir ganske tykk etterhvert som det koker, så du må nok spe mer med vann enn det du er vant til fra vanlig saus
Flesk og duppe

Flesk og duppe

Velger man å servere medkålstuing kan man fint utelate duppen, da kålstuingen inneholder en hvit saus base
Ukemeny - Uke 51 - 2015 ♫

Ukemeny - Uke 51 - 2015 ♫

Du kan også lage kålstuing, det passer ypperlig til denne retten, oppskrift finner du her. Stressende dager med juleavslutninger, handle julegaver, bake kaker, vaske og rydde
Kålstuing

Kålstuing

Kålstuing er godt og enkelt å lage - og passer godt som tilbehør til kjøtt, pølse og kylling - vi laget kylling kjøttkaker til (kyllingkjøttdeig, løk, egg, krydder, semper pofiber)
Bakt laks med kålstuing og tomatsalat

Bakt laks med kålstuing og tomatsalat

Klem vannet ut av kålen og ha den i en kjele sammen medfløte og la det koke til fløten tykner. Fløte. Ha litt olje i en ildfast form og legg laksefiletene i formen, krydre laksen med salt, dryss litt olivenolje over og gjerne sitronsaft
Sild for nybegynnarar

Sild for nybegynnarar

Fattigfolk åt stort sett saltsild med poteter, som vi heim hos oss utvida med gulrot- og kålstuing. Vi som er vaksne opp med sild åtte gonger i veka (slik kjentes det i alle fall), har ikkje silda stått på lista over gamle minne vi gjerne skulle gjenoppfriska

Kjøttkaker i brun saus

Kålstuing. Server med kokte poteter og rørte tyttebær. 1 brunet løk i båter, 1-2 ss solbærsaft, rømme/ fløte eller 2-3 skiver geitost

Kålstung

Skjær opp kålen til kålstuing og kok den med litt vann i en trykkoker. Kålstuing. Klem ut vannet av kålen og tilsett i fløteblandingen, riv over litt muskat og smak til med salt og pepper

Røykt svinekam med kålstuing!

fløte. Jeg har endel grønnsaker i kjøleskapet som må brukes så idag ble tilbehøret kålstuing av spisskål