* (funnet i oppskrift fra JamieOliver). Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Yoghurtdressingen med koriander kommer fra JamieOliver og er virkelig prikken over i-en. Kedgeree er en britifisert indisk curryrett med røkt fisk og egg
Bland spinat, fisk og egg sammen og bland med sausen. Fordel potetblandingen over fisken. (6 pers. )5 store poteter i biterolivenoljesalt/pepper2 egg2 store håndfuller fersk spinat1 hakket løk1 hakket gulrotca 2,8 dl fløte2 håndfuller revet cheddar eller parmesansaften av 1 sitron1 stor ts god sennep1 stor håndfull finhakket persille450 g torskefilet i biterrevet muskatKok potetene
Idéen er hentet fra JamieOliver, fra hans reiser i Andalucia i Spania. Den deilige, røde oljen er perfekt til steking av omelett, kylling, kjøtt og fisk
Denne oppskriften er fra JamieOliver. grillet kylling eller fisk. Jeg synes det er godt å tilsette litt presset hvitløk til dressingen og salaten blir ekstra god hvis potetene blandes med dressingen mens de ennå er litt varme
Jeg så et av programmene til JamieOliver igjen, der han brukte denne osten på en kjedelig hamburger (kjedelig etter min smak, lite krydder og greier), men så hørte jeg flere av vennene mine anbefale den osten til litt av hvert, og "HEI
Fisk. Legg fisken i en ildfast form, krydre med salt og pepper og ha over revet limeskall. Oppskriften tar utgangspunkt i en JamieOliver oppskrift fra kokeboka "Jamie på 30 minutter. Stekes i ovnen på 180 grader i 15 minutter, eller til fisken er gjennomstekt
I jakten på gode retter å lage med sopp, dumpa jeg i dag borti JamieOliversrisottooppskrifter. Kantarellseongen er i full gang, og det er bare å komme seg ut i skog og mark, og hente dem hjem til kjøkkenet
England har JamieOliver, Sverige har Tina Nordstrøm, men i følge Flesland har ikke Norge i øyeblikket en slik person og at helsedirektoratet derfor bør finne denne personen