Disse bakte to ganger italienske småkaker er svært kjent i verden, disse jeg har laget denne gangen, med sjokoladesmak er ikke så veldig vanskelige å tygge på, men vær forsiktig når du biter i dem … italienerne har en veldig smart måte å spise dem, bare dypt dem i krus med kaffe for et par sekunder, og de vil ble myke og møre
Biscotti er tørre italienske kjeks og navnet kommer fra tillagningsmetoden. Det var første gangen jeg prøvde å lage biscotti, så jeg kan ikke utrope oppskriften til verdens beste, men det har Trine godt grunnlag til å gjøre
Til jul fikk jeg den herlige italienske kokeboken Sølvskjeen. Det er likevel de klassiske pasta-, pizza og risottorettene, dessertene, kakene og biscottiene som fascinerer meg
Med disse tre grønnsakene i kjøleskapet har du grunnlag for en hel haug med italienske kjøttsauser. Skallet til sitronen er også en viktig smakssetter i en rekke søte retter fra sitronterte til lemoncurd og i biscotti
Gjør som italienerne dypp biscottien i kaffen for ekstra smak. Energiinnhold i en biscotti. Biscotti er italienske småkaker som du steker i 2 vendinger, derav navnet biscotti
Dette er berømte italienske godsaker som etter hvert har blitt vanlig i Norge, også. I Italia blir Biscotti vanligvis servert til et glass Vin Santo, som er en søt toscansk dessertvin
Dette er de rådyre italienske småkakene du får kjøpt i assorterte matbutikker. Dette er en stor porsjon og gir ca 50 små biscotti, så den er grei å halvere
Biscotti er tørre italienske kjeks og navnet kommer fra tillagningsmetoden. Bis betyr to og cotto er det samme som å steke, så biscotti betyr rett og slett kake som har blitt stekt to ganger
Når jeg søkte opp Biscotti fant jeg ut at Biscotti er italienske kjeks, som skal være ganske tørre. I går kveld prøvde jeg med på noe helt nytt, melig Biscotti