Disse bakte to ganger italienske småkaker er svært kjent i verden, disse jeg har laget denne gangen, med sjokoladesmak er ikke så veldig vanskelige å tygge på, men vær forsiktig når du biter i dem … italienerne har en veldig smart måte å spise dem, bare dypt dem i krus med kaffe for et par sekunder, og de vil ble myke og møre
Usaltede nøtter og mørk sjokolade gir både god smak og noen nyttige næringsstoffer. Rør så inn mel, bakepulver, kanel, nøtter og sjokolade, til smidig deig
D. i. s. e. r. l. v. f. a. g. ,. o. j. t. d. å. n. b. k. m. H. F. p. ø. (. u. …. ). h. S. U. c. O. 2. 0. 1. æ. I. «. y. -. ». 5. /. B. G. 4. *. 6. x. T. J. P. 8. 7. %. R. 3. A. N. w. L. t l. d l. m l
Denne gangen har jeg laget biscotti med sjokoladebiter av mørk sjokolade og pistasjnøtter. Ha så i pistasjnøtter og sjokoladen før du forsiktig rører inn bakepulver og hvetemel
Denne gangen har jeg laget biscotti med sjokoladebiter av mørk sjokolade og pistasjnøtter. Ha så i pistasjnøtter og sjokoladen før du forsiktig rører inn bakepulver og hvetemel
Sicilianerne ville neppe dyppet dem i sjokolade, det er min kunstneriske frihet. Jeg tok meg en trippel espresso og fikk servert en- nei faktisk tre biscottis som det ble tilslutt
Tilsett grovhakkede nøtter,bær og sjokolade. I disse biscottiene har jeg også redusert sukkermengden noe, og erstattet halvparten av sukkeret med brunt sukker
Vil du lage dem litt mer luksuriøse, kan du dyppe halve kakene i smeltet sjokolade. Det var første gangen jeg prøvde å lage biscotti, så jeg kan ikke utrope oppskriften til verdens beste, men det har Trine godt grunnlag til å gjøre
Biscotti med hvit sjokolade og pistasjnøtter. Blåbær cupcakes med hvit sjokolade frosting. Hvit sjokoladekjeks med appelsinsmak og hasselnøtter Fiskeboller i hvit saus for 4 personer 550 gram torskefilet, fersk