Google er vår venn og cupcakes er ikke bare muffins som hadde en drøm som jeg forsøkte påstå. Muffins er opprinnelig et måltid (a’la frokostmuffins med grovt mel eller eggbasert røre) mens cupcakes er en søt kake for en person med fint mel og gjerne glasur
Glasuren blir stivere i kjøleskapet, men pass på å røre rundt hvis du har den på avkjøling og skal ha den i sprøytepose, så du ikke får klumper, for da blir ikke dekoren så vellykka
De er ikke satt opp enda, men det kommer mer info om dette til uken som kommer. Bruker her en deilig jordbærmoussé fra merket DrOetker, som finnes i de fleste matbutikker
Det er best når marengsene er seige og ikke harde helt gjennom, m. Du kan bruke hvit eller mørk sjokolade, og tilsettefor eksempel kaffe eller konjakk for å få smak
Jeg synes at den med rømme er best i og med at den ikke er fult så søt på smak. Rør rundt noen ganger mens den kjøler seg ned slik at du ikke får en «hinne» på toppen
Var alt forforsiktig i starten med mengde glasur per cupcake, var redd det ikke skulle rekke til alle cupcakene og at de ville bli for høye for beholderen, men det viste seg at jeg kunne brukt en hel del mer
Den stivner ikke etterhvert, men er myk hele tiden. Men alt springer i hovedsak ut fra tre forskjelligeglasurer eller frosting, som man så tilsetter litt ekstra i, enten det er smak eller farge
Ser jeg kunne ha presset enda mer av glasuren ut før jeg startet, for fargene var ikke helt blandet sammen enda, men det ordnet seg til den neste jeg pyntet
Som det sies “hvis fjellet ikke kommer til deg, må du komme deg til fjellet”…så hva har man. Glis fra øre til øre, for da kan det bakes noe søtt, salt og saftig, nemlig peanut butter cupcakes
Som det sies “hvis fjellet ikke kommer til deg, må du komme deg til fjellet”…så hva har man. Glis fra øre til øre, for da kan det bakes noe søtt, salt og saftig, nemlig peanut butter cupcakes
Jeg hadde i litt tagatesse fordi jeg ikke syns denne ble søt nok. Jeg gjorde noen justeringer underveis, og for en gangs skyld skrev jeg ikke ned nøyaktig hvor mye mer jeg hadde i enn det som står i oppskriften, men jeg kan fortelle hva jeg hadde i mer av og hvorfor, så kan dere smake til selv
Syltetøyet du legger på røra før du steker de vil sannsynligvis synke i bunnen av muffinsen, men det gjør ikke noe, det gir fortsatt muffinsen den saftige og gode smaken
Etter min mening er en cupcake best når den ikke en forsøt, og ikke har for mye glasur. Denne kaken har en frisk smak av bringebær og eggekrem, og er perfekt for deg som ikke liker cupcakes med det tykke laget av melisglasur på toppen