Jeg valgte å toppe disse herlighetene med en deilig ostekrem- og sjokolade frostingOppskriften finner du i kategorien "glasurer", under navnet "cheesy sjokolade frosting"
Forskjellen på muffins og cupcakes er, slik jeg har forstått det, innholdet og mengden pynt/glasur. Her kan man legge på glasurer og sauser og gjøre den til en skikkelig usunn bombe
med glasuren. Så idag valgte jeg derfor å prøve igjen med gulrot cupcakes. 0(Siden jeg hadde laget ferdig glasuren måtte jeg jo få brukt den opp. Gulrot cupcakes275 g sukker2 dl solsikkeolje4 egg2-3 raspede store gulrøtter (mer eller mindre)225 g mel2 ts bakepulver1 ts kardemomme1 ts kanel1 ts kakaoVisp sammen sukker, egg og olje til den blir luftig. Hell røra i cupcakes former og stek de i 25 min i 180 C. Frosting (funnet fra et gammelt utklipp fra Hjemmet)200 g kremost naturell5-7 dl melis1 dl smør2 ts vaniljesukker Rør sammen glasuren til den blir jevn og kremig Ta cupcakene ut av ovnen og la de avkjøle seg før du legger på glasuren
Forskjellen på muffins og cupcakes er, slik jeg har forstått det, innholdet og mengden pynt/glasur. Her kan man legge på glasurer og sauser og gjøre den til en skikkelig usunn bombe
Cupcakes. )GlasurOppskrift fra “Betty Crocker’s New Coockbook” Chocolate Buttercream Frosting. Cupcakes er fine, de er gøy å lage og de smaker uforsvarlig godt
Denne glasuren passer dessuten like fint til cupcakes, muffins og kaker. I går startet jeg dagen med en frisk juice, i dag startet jeg dagen med et stort stykke sjokoladekake med dene deilige sjokoladeglasuren
Oppskrift sjokoladecupcakes. Avkjøl muffinsene helt før du pynter de med valgfri glasur. nb, som alltid når jeg omtaler sjokoladekaker/cupcakes må jeg presisere at disse bør serveres romtemperert
Først ute er sjokolade muffins ("soon to be cupcakes"). Men de smakte herlig også utenglasur. Oppskriften får komme samtidig med bilder av ferdige cupcakes
En porsjon karamellglasur, oppskrift her. Legg et godt lag med karamellglasur mellom hver bunn. Hell så resten av glasuren over kaken slik at det renner godt nedover sidene
For en stund tilbake lagde jeg noen deilige cupcakes med banan og karamell. Med inspirasjon fra cupcakene laget jeg derfor en banankake med karamellglasur
Barn liker ikke cupcakes med smørkrem, de liker vanlige muffins med melisglasur. Disse muffinsene smaker kjempegodt både med og utenglasur, smørkrem eller hva du har lyst på