Sjokoladeganache er egentlig bare et fancy ord for sjokoladesaus. Ganache er fransk, og betyr pute, og sannsynligvis har det fått navnet fordi fløten man har oppi gjør både sjokoladesmaken og teksturen på sausen mykere
Makroner med lemoncurd og sjokoladeganache. 23. 04. 2016 kl. 22. 29 i. Kaker. Ingen kommentarer. Macroner eller macarons som det heter på fransk, er kommet for å bli
Makroner. Makroner med sjokoladeganache. Published on. 23. september 2015. 0 comments. Hei fine dere. Dere som følger bloggen og instagram har kanskje skjønt at jeg er litt tilbake på makronkjøret
Først kom den kjente makronsmaken sammen med den fyldige hvite sjokoladeganachen før lakrisen plutselig tok overtak på smaksløkene og skapte en perfekt smakskombinasjon
Toppet kaken med sjokoladeganache, som er så mye mer smakfull en ekkel Toro sjokoladeglasur. Sjokoladeganache består enkelt av mørk sjokolade, smør og litt fløte
I morgen skal noen venner fikse litt på bilen min og da tenkte jeg å ta med en kake. Det er en stor gjeng som skal opp der og alle skal ha med seg ungene sine så jeg tipper det ikke slår feil med en kake
Kakeglasur – Sjokoladeganache. Smør sjokoladeganache rundt og oppå. Du kommer nok til å ha litt for mye sjokoladeganache igjen, men det kan brukes til f
Når isen har stivnet i fryseren, begynner du å lage sjokoladeganachen. Sjokoladeganache. 4) Når du har helt sjokoladeganachen over isen, setter du den tilbake i fryseren
♥ 200 g maisstivelse= 200 g sterk kaffe blandes med 25 g maizenna som varmes til kokepunktet, røres kontinuerlig - avkjøles Rør smør luftig med melisRør inn kald maisstivelse litt etter litt til det blir en luftig og myk krem SJOKOLADEGANACHE ♥ 200 g 70% mørk sjokolade u/melk evt m/melk om du tåler laktose ♥ 200 g kokosmelk. Visp opp sjokoladen med hånholdt miksmaster til den blir såpass tykk at den ikke renner, men kan spres utover med slikkepottMONTERING AV KAKEN Del kaken i 3 lag (jeg delte kaken i 2)Legg det tykkeste laget på et kakefat Ha springformen kaken ble stekt i rundt kaken Strø kakestrø over kaken Spre sjokoladeganachen over kaken Legg det andre kakelaget over Smør 1/3 av mokkakrem over kakebunnen Legg den siste kakebunnen på toppen Smør et tynt lag med mokkakrem over hele kaken Ha resten av mokkakremen i en sprøytepose og lag dekorative mønster på kaken, selv lagde jeg små roser i utkanten av kaken og inn mot midten Ha resten av kakestrøet i midten av kaken Oppskriften er hentet fra klikk
workoutmom - En 4-barnsmors vei til et sunnere liv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.