Surkål kan lages noen dager før den skal serveres og oppbevares i kjøleskapet. (Svigermor har kjøpt skinkestektil meg altså, jeg skal ikke kaste henne iovnen
Jeg har laget snacks av kikerter, og det smakte overraskende godt. Så nå blir det kikertertil helgekosen, smaker like godt som potetgull - om ikke bedre, og mye sunnere
Målet var å lage et litt røft og enkelt kosemåltid med mye smak og lite stress. Mens fileten får hvile før serveringgratinerer du potetgullet med alfredosaus og blåskimmelostiovnen
Disse er laget med kaldpresset rapsolje, honning, ceylonkanel og kardemomme. Perfekt for både små og store, kan erstatte både potetgull, lørdagsgodteri, serveres sammen med middag og så videre
Jeg burde nok ha laget en mer orientalskdiptil, men jeg liker å ha noe basert på Crème Fraiche eller rømme når vingene skal være litt sterke, for å nøytralisere hetebølgen litt
Til å lage det jeg har satt opp trenger du matvekt, blender og en enkel kjøkkenmaskin. På lørdager spiser jeg gjerne iskrem, smågodt, sjokolade og potetgull
Beklager dere, her skal jeg absolutt skjerpe meg de ytterst få gangene det faktisk foregår. Jeg klarer fint å holde meg unna sjokolade, smågodt og lignende, is også forøvrig, men potetgull er og blirmin store svakhet
Så jeg ser for meg at det er godt å lagefløtegratinert jordskokk og "potetgull" av den. I går laget jeg noen supergode kyllingfileter fylt med ost og pesto, surret inni bacon