Jeg forhørte meg heldigvis med en bekjent som har laget kvitsøykomla tidligere, og fordi hun ikke hadde brukt fersk fisk så ble væskemengden feil, dette kunne jeg heldigvis ta i betraktning
Jeg kjørte en tur bortom Hydro Husnes utfyllinga og tok noen kast før komlemiddagen skulle lages. Deretter var det hjem og lage komle, konemoren liker tradisjonell norsk mat som komle og pinnekjøtt
og konklusjonen min var at Amerikanerne absolutt kunne lage mat de også. Ikveld var vi så heldige å være invitert til de amerikanske familiene som bor her på komplekset til å feire thanksgiving, de ordnet med sine tradisjonelle retter, kalkun, stuffing, eplepai, gresskarpai, all verdens godsaker hadde de med, mens vi nordmenn stilte med våre tradisjonelle retter og desserter, jeg hadde derfor med riskrem med jordbærsaus, samt komler, kålrotstappe og bacon
Det er utallige måter å lage raspeballer på, de fleste har sin egen vri og er du en husmor av den gamle garde, lager du nok raspeballer og annen tradisjonsmat uten noe oppskrift
Nå som jeg vet hvordan jeg gjør det, tar jeg det på slumpa og forenkler den noe. Jeg har aldri laget de fra bunnen av, men brukt ferdigblanding på pose fra Toro,og nå også denne