Det er mange km til nærmeste innvandrerbutikk fra her hvor jeg bor. Da jeg kjøpte filodeig var det for å lage vårruller, men da jeg lenge har hatt lyst til å lage børek, ble det det denne gangen
Da jeg skulle finne frem tilhvorlenge kjøttet skulle steke kom jeg over en australsk brosjyre om tilbereding av storfe og lam, vel verdt en titthvis du er interessert
kan varierelitt ut ifrahvor tykke brystene er. Er det lengetil de skal serveres kan du kjøle de ned iiskaldt vann etter koking, da stopper du kokeprosessen og forhindrer at de blir for slappe
På den måten finnervi ut når vi må begynne med ting, hvorlenge de skal stå iovnen eller på platen og at viikkeplutselig står der og "mangler" en plate til f
Her kommer oppskrift med forklaring på hvordan den lages. Anbefales på det sterkeste, om du er ute etter å spise sunt men alikevel kunne kose deg - en bedre pizza med lowkarb og masse proteinerskal du lete lenge etter