Om ikke du har hevet deg på fermenteringstrenden så er kanskje julen et godt sted å starte, men vi kan også gjøre det så enkelt som å starte med fermentert mat du kjenner fra før av
Jeg fukter bunnene med melk, men her kan man bruke hva man liker. Denne fikk "perler" rundt hele kanten,noe som er fint for at man ikke skal se ujevnheter i overgangen til neste kake
Nå nærmer det seg påske og hva er vel ikke bedre ennhjemmelaget påskegodt. Det å bake med lakris er i vinden som aldri før, og man kanlage sin egen lakrismarsipan med lakrispulver, men jeg har valgt å bruke Odense sin ferdiglagede
Plasser modelleringsverktøyet med motsatt side (avhva du så på bilde over) inn i hulen av hånden og bruk peke og langefinger på den andre hånden til å presse ned på fremste del av verktøyet mens du ruller det fram og tilbake
Håper det var til hjelp for deg og legg gjerne igjen en kommentar om noe var uklart beskrevet eller du har lyst til å fortelle hva du synes etter du gir det et forsøk
Smeltet kokesjokolade og fondantblomster, men her kan du bruke hva du vil av f. Faktisk så kandenne kremen fint lages timer eller en dag i forveien også
Jeg synes knuteboller/kanelsnurrer som man får kjøpt fulle av hvetemel er fantastisk gode (men jeg blir dårlig) så hva ville ikke være bedre enn å lage en speltversjon
Idag skal jeg vise dere resultatet av de jeg laget og hva jeg endte opp med til Tobias sin dag. Når skoene har tørket kan man lage lisser, av en ny icing
Nå er det veldig valgfritt hva man vil ha inni, men jeg liker BEST banan og jordbær. * Kan også bruke marsipan eller mmf lokk over for å pynte litt ekstra, men skal komme tilbake med oppskrift til det=)=) Har ikke noe bilde akkurat nå, men kommer med det seinere
Jeg bruker den fine siden av rivjernet, men der velger man selv hva man liker best. Joda, det er tradisjon med en marsipankake med et norsk flagg av noe slag, men man lager jo ikke marsipankake fordi det er det beste man kanlage