I mine andre sjokoladekaker brukes det henholdsvis eplemos og kokosmelk for å gi kakene saftighet og holdbarhet, så det kan se ut som om trikset for å få til saftige glutenfrie sjokoladekaker er å tilføre godt med fuktighet i deigen
Den er skikkelig god -og en flaske har lang holdbarhet hvis du oppbevarer den i kjøleskapet. Også hadde jeg lyst på noe, som smaker masse -og i tillegg skal det være sunt
l for best holdbarhet. I denne metoden skulle jeg piske litt og litt halv stiv eggehvite inn i sukkermassen, men tror massen som sagt var for varm og eggehviten ble til mange bitte små brune klumper
I tilleggtil å kunne brukes til så mangt, så har egg også god holdbarhet. For eksempel vil eggehvitens egenskaper danne tusenvis av mikroskopiske luftbobler under pisking som gjør at man får bakverk til å heve, mens eggeplommen vil få supper og sauser til å tykne
Og skulle du få noen marengs til overs har de lang holdbarhet. Jeg skal ikke trette dere med lagerlisten, men det var mange godsaker, som fortsatt er innafor holdbarhetsdatoen
♥ Marsipanen har god holdbarhet. Tilsetteggehvitene og bittelitt sitronsaft (sitronsaften hindrer misfarging), og kjør blandingen sammen på laveste hastighet