Vi spiser ribbe på juleaften og i år som i fjor blir det ribbe ala Hellstrøm. Jevn krafta med litt mel og ha i et par skjer Soyasaus og Worcestershire sauce
Jeg hadde mitt første forsøk på ribbe med Eyvind Hellstrøm ved min side. ) Metoden min er litt annerledes, men inspirert av Hellstrøm og mammas julemiddag
I februar ble jeg invitert sammed med et knippe journalister og husgjestsen Eivind Hellstrøm, til den franske ambassadørens bolig, for å treffe kokkene over en bedre fransk lunsj
Men så kjøpte jeg min første skikkelig inspirerende kokebok, “Bagateller” av Eyvind Hellstrøm og fikk virkelig ganen opp for at alt du får kjøpt ferdig eller som halvfabrikata i butikken kan du lage selv
Sil av kraften (her presiserer Hellstrøm at kraften må tas vare på. Så hvilke knep Hellstrøm enn har benyttet for å få denne lysebrune sausen, deler han dem ikke med sine lesere i boken, så jeg slo meg løs og brukte noen dråper sukkerkulør
Sil av kraften (her presiserer Hellstrøm at kraften må tas vare på. Så hvilke knep Hellstrøm enn har benyttet for å få denne lysebrune sausen, deler han dem ikke med sine lesere i boken, så jeg slo meg løs og brukte noen dråper sukkerkulør