Jeg eksprerimenterer litt med oppskriften på brød om dagen. Alle rismeltyper, bokhvetemeltyper osv er ikke like, så begynn med mengden jeg har i oppskriften, og elt evt inn mer til du er fornøyd med konsistensen
Jeg har aldri vært særlig god på oppskrifter som innebærer gjær og heving, men etter å ha eksperimentert litt med grytebrød-konseptet har jeg endelig funnet en utrolig enkel måte å lage nydelig brød på, så nå blir det ofte ferskt brød til frokost i helgene
Her er oppskrift på halvgrovtfoccaciabrød. Du kan sjekke ut grovheten på bakeoppskrifter på "brødskala-kalkulatoren" på hjemmesidene til Opplysningskontoret for brød og korn
Jeg har aldri vært særlig god på oppskrifter som innebærer gjær og heving, men etter å ha eksperimentert litt med grytebrød-konseptet har jeg endelig funnet en utrolig enkel måte å lage nydelig brød på, så nå blir det ofte ferskt brød til frokost i helgene
#oppskrift #brød #horn #hjemmebakt. Brød og bakverk. Her hjemme laget jeg en oppskrift med litt grovt mel i,det var midtuke, og jeg synes det gir mer å tygge i med litt fiber
Eller rett og slett nybakt brød med Rørossmør. Pestoen fikk være et viktig innslag i dette deilige brødet som smaker nydelig med bare smør, men egner seg også eksepsjonelt godt til søndagsfrokosten eller som sandwich
Så derfor elsker jeg å ha hvitløksbrød på lur. (2 små brød). Etterhev brød under plast i 30 minutter. Når brødene er ferdig hevet, steker du dem midt i ovnen i ca 20-25 minutter til de er gylne og har en hul lyd når du banker på dem. 2 små brød. 200 grader Når brødene er ferdig hevet, steker du dem midt i ovnen i ca