20 min
Jeg kunne ha delt opp deigen i flere rundstykker,
1,5 liter
vann,
1,5 ss
matolje
1,5 ss
honning
3/4 ml
ascorbinsyre
3/4 ts
salt
1 pk
tørrgjær
450 gr
siktet rugmel,
450 gr
byggmel,
1350 gr
siktet hvetemel
16 flate
biter, drysser mel over og under, lar heve på plata, dusjer med vann og drysser med mel. Steker 2 brett av gangen på 200 varmluft i ca 18 min Det ble perfekt!
48
rundstykker
8 små
brød
6
rundstykker
4
brød
3 dl
kokende vann over 2,5 dl tilsammen av kruskakli og havrekli og lar det svelle i etpar timer eller mer.
900 gr
Byggmel/siktet rugmel/fin smlt hvete, ca like mye av hver.
1,2 kilo
hvetemel, (ellers som oppskriften 16/11)
200 grader
i ca
7 minutter
Dette er veldig gode rundstykker
1 liter
vann veier 1 kg, men man skriver jo aldri 1 kg vann i en oppskrift…. ;)
Jeg har laget italiensk landbrød, linfrøbrødog nå et halvgrovtbrød. Denne gangen hadde jeg også olje og mer salt i brødet, siden jeg syns smaken blir bedre med mer salt
Og hva med å varte opp med søtpotet-brød på lørdags- eller søndagfrokosten. Jeg synes dagene bare flyr forbi, og at ukene kun bygd opp av mandager og fredager
Har liksom mistet gnisten på kjøkkenbenken, men litt rask og sunn kveldsmat er godt. - I en annen bolle rører du sammen eggene, kremost, bakepulver og salt
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.