3 gulrøtter. 3 gulrøtter 400 g hakkede tomater. . Gulyás, betyr gjeter. Den opprinnelige gulasj er en suppe som ble satt sammen etter prinsippet man-tar-hva-man-har
3 ss tomatpuré. 3. 3 ss tomatpuré. Deilig og smaksrik suppe med mange forskjellige krydderier. Lag gjerne dobbel porsjon så har du middag i morgen også, eller du kan fryse den
GULASJSUPPE og PARMESANCHIPS. 31. 03. 36 i. 300 g hermetisk tomat. Stekes i ovnen på 200 grader i 2-3 minutter til osten har smeltet. 31. 03. 36 i. Tips en venn 31. 03. 36 i Supper. 31. 03. 36 i Supper
Ungene i huset ønsket seg gulasjsuppe til middag. Gulasjsuppe a la Veronika. 3 ss paprikapulver. 3)Tilsett krydder, tomatpurre, vann og buljongterninger. 3 ss paprikapulver
Krydret gulasjsuppe med linser og kjøttdeig av storfe. 3. 3. 3. Da var det måneden der jeg ikke kunne spise noe annet enn suppe av helsemessige årsaker
nå i disse kalde vinterdager, kan det være godt med en glod heit ungarsk gulasjsuppe. 600 gr grytekjøtt eller kjøttdeig (elg/storfe)2 gul løk1/2 purreløk2 rød paprika3 STORE ss tomatpurè3 kokte poteter2 dl gul ris (kokt) 1 ss olje1 ss smør1 ts oregano9 dl kjøttkraft (buljongterning)2 ts paprikapulversalt og nykvernet pepper skjær kjøttet i terninger på 3x3 cm og brun det på alle sider i en gryte. 30 minutter. 3 STORE ss. 3 kokte poteter. 3 cm og brun det på alle sider i en gryte
Etter å ha jobbet tre vintre i de østerikske alper, er jeg glad i en kraftfull gulasjsuppe. Deilig gulasjsuppe klar til servering, her med en liten rømmeklatt opp i
)500 g kjøttdeig* / 500 g minced meat** (1lb)1 løk, hakket / 1 onion, chopped3 fedd hvitløk, finhakket / 3 cloves garlic, finely chopped2 gulrøtter, i små terninger / 2 carrots, in small pieces4 poteter, i små terninger / 4 poteter, in small cubes2 stilker selleri, i små biter / 2 stalks celery, in small pieces1 grønn paprika, finhakket / 1 green pepper, finely chopped1 liter vann / 1 litre water (4 cups)5 dl tomatjuice / 500 ml tomato juice (2 cups)2 kjøttbuljongterninger / 2 beef stock cubes 1,5 ts chilipulver / 1,5 tsp chili powder1 ts paprikapulver / 1 tsp paprika powder2 ts karve / 2 tsp caraway seedsSalt og pepper / Salt & pepper(Hakket frisk chili, kan sløyfes / Chopped fresh chili, optional)* Storfe eller svin eller en blanding** Beef or pork or a mixtureFREMGANGSMÅTE / METHODNorsk. Tilsett poteter, gulrøtter, selleri, paprika, vann, tomatjuice, buljongterninger og krydder, kok opp og la småkoke under lokk i 30-40 minutter, smak til og VOILA. Add potatoes, carrots, celery, green pepper, water, tomato juice, stock cubes and spices, bring to the boil and let simmer covered for 30-40 minutes. 3 fedd hvitløk. / 3 cl
Inspirert av min kjære datter, Thea, så ble det gulasjsuppe til middag forleden. 300 g benfritt oksekjøtt, for eksempel rundstek3 poteter, ikke melne poteter2 løk1 paprika1 båt hvitløk1-2 ss smør/olje3 ss tomatpuré1 liter buljong2 ts paprikapulver1 ts oregano1/2 ts karve1 ts salt½ ts pepper. Rimmis 3 poteter
3 ss tomatpure (hvis jeg kjøper en liten boks av merket Eldorado, bruker jeg hele boksen). 1 1/2 l kraft ( vann + 3 buljongterninger ). ¤ Hell i kraft, det vil si 1 1/2 liter vann + 3 kjøttbuljongterninger. 3 ss tomatpure (hvis jeg kjøper en liten boks av merket Eldorado, bruker jeg hele boksen). 1 1/2 l kraft ( vann + 3 buljongterninger )
20 - 30 minutter. En fyldig suppe rik på smak, et varmende måltid på en sur høstdag. Suppen kan godt lages dagen i forveien, den blir faktisk rikere på smak
Gulasjsuppe med kjøttdeig16 kommentarerPosted on 26. 3 buljongterninger (jeg hadde bare grønnsaksbuljong, det er en fordel å bruke kjøttbuljong). 2 -3 ts paprikapulver. Skyll linsene, og sett de på kok med 1/2 ts salt og vann slik at det dekker linsene, de skal koke 20-30 minutter