Bruk en stekespade og legg chevreosten over på skivene med rødbeter. Jeg er av de som synes chevre er en delikatesse, og bruker denne nydelige geitosten til mangt og mye, som smak på pizza, til ostebordet, på salater og smørbrød
Grilletchevre, bakte rødbeter og valnøtter i balsamicodressing. Fikenmarmelade passer til de fleste oster, men spesielt geitost som chevre og blåmuggost
Grilletchevre, bakte rødbeter og valnøtter i balsamicodressing. 2 rødbeter (middels store)2 avokado 2 ss olivenolje1 dl vann Ruccola. Forvarm ovnen til 200 °Gni rødbeter inn med olivenolje og legg de i en ildfast form - tilsett vann i formenLegg på lokk eller aluminiumsfolie og bak i 45-60 minutter - til de er møreLag dressing ved å blande hakket løk sammen med rødvinseddik, sitronsaft, sennep og honningKjør blandingen med en stavmikser eller i en foodprosessor og spe på med olje til ønsket konsistens - smak til med salt og pepperAvkjøl rødbeter, skrell dem og skjær dem og avokadoen i skiver eller terningerDandèr sammen med litt ruccola på et fat eller tallerken og ha dressingen over. 0 2 rødbeter