Fordel salat og vårløk på tallerkener, legg på asparges og så skiver av chevre. 2 skiver chevre per person. Samtidig legger du skiver av chevre på en bakepapirkledd stekeplate og baker dem i ovnen i 5-6 minutter, sjekk dem innimellom. Forrett med asparges og gratinertchevre ca 3 asparges per person. 2 skiver chevre
Bland alt sammen og legg de gratinertechevreskivene øverst. Frodel chevre over skivene og stek dem gyldne i ovenen på 200 grader ca 3 minutter. 160 g chevre
Det sies at alt blir bedre med bacon, men det er heller ikke noe i veien med litt gratinert ost. Med denne crunchy toppingen ble i alle fall min chevre (geitost) god som ny
1. Sett ovnen på 250 grader. Legg bakepapir på et stekebrett. 2. Skjær geitosten i ca 1 cm tykke skiver. 3. Varm smøret i en stekepanne og stek brødskivene på høy varme, ca 2 minutter pr side
Chevre fra Haukeli). Chevren skjærer jeg i tykke skiver og legger utover på et bakepapir. Legg rødbetbåtene og chevre lagvis, strø over valnøtter og noen dråper god olivenolje
Mmm. Når Anne Marte først setter i gang med matlaging, blir det noen virkelig herlige retter. Med fersk Chèvre-ost, rett fra Frankrike, laget hun dette til oss her om dagen
CHEVRE, HONNING OG BRØD. Vi snakker scampi, bacondadler, poteter og aioli, kjøttboller, carpaccio, indrefilet med trøffelsmør, og denne herligheten – bakt chevre
Gratinert nachos – på meksikansk vis. Sammen med deilig aioli og litt bakt chevre er menyen komplett, og med et glass vin ved siden av kickstarter jeg helgen på best mulig måte