Supergodgammeldags husmannskost. Ingen beskjedenhet å spore her, fordi oppskriften er knallgod. Kjøttkaker i brun saus toppet med finhakket bladpersille
Ha alt i en bolle og elt alt godt sammen. Vanligvis er jeg aller mest glad i helt vanlig gammeldags erterstuing, men jeg fant ikke mer i fryseren, og da ble det plan B
Kjøttsuppe, hønsefrikassé eller gammeldags kyllingsuppe for eksempel, det er skikkelig god mat, rik på lettfordøyelige proteiner, med masse velsmak og helt uten kunstige tilsetningsstoffer som posene med halvfabrikata er fylt av - det meste av innholdet i disse posene er jo mer eller mindre vellykkede etterligninger av naturlig kraft
En “godgammeldags” brødskive kan også brukes som tilbehør. Farmor brukte å servere kjøttkaker med makaroni i brun saus, så denne godbiten er inspirert fra det gode middagsminnet
Godgammeldags ertestuing, nam nam Jeg føler noen ganger at gamle Norske tradisjoner blir litt glemt… For å minne dere på Norske tradisjonsmat vil jeg fremover legge ut noen gode oppskrifter for å vekke dere litt
Godgammeldags jerngryte og plantemargarin egner seg godt til steking av kjøttboller,kjøttkaker ol. KARRY-KJØTTBOLLER SOM SMAKER GODT OG LENGEKarryKjøttBoller
Velg karbonader av god kvalitet. Jeg liker rett og slett gammeldags mat. Både karbonader og kjøttkaker fra Lundal Nord i Breivik slår knockout på mine karbonader og kjøttkaker