Gnocchi oppskrift oppskrifter

Hjemmelagd Gnocchi med Pomodoro saus

Hjemmelagd Gnocchi med Pomodoro saus

Oppskriften er fra Even Ramsvik og jeg fant den på Smak. I går lagde jeg yummy gnocchi, tar litt tid men det ble skikkelig godt
HJEMMELAGET GNOCCHI

HJEMMELAGET GNOCCHI

Ønsker du oppskrift på hva du kan gjøre med dine Gnocchi kan du klikke deg inn her å lage Gnocchi med salviesmør og parmesan
GNOCCHI MED SALVIESMØR OG PARMESAN

GNOCCHI MED SALVIESMØR OG PARMESAN

Tenne stearinlys , sette på musikk og drømme meg bort til Italia… Denne oppskriften er inspirert av en av mine største idoler på kjøkkenet – Gennaro Contaldo ♥
Gnocchi med en vri

Gnocchi med en vri

Det er tid for ny oppskriftutfordring. Det første som falt meg inn da jeg hørte om månedens tema var å lage gnocchi, små pastaklumer som oftest lagd med potet
Gnocchi med pesto

Gnocchi med pesto

- Kok opp vann med salt og ha oppi et par håndfuller gnocchi av gangen. - Etterhvert som gnocchiene er kokt opp og rent av seg har du dem oppi en stekepanne med smør og ett finhakket fedd hvitløk
Gnocchi med chorizo, tomatsaus og mozzarella

Gnocchi med chorizo, tomatsaus og mozzarella

Gnocchi smaker som en blanding av poteter og pasta. Vi ønsker også den deilige smørsmaken sammen med gnocchien så tilsett smøret og krydderne og la det smelte
Hjemmelaget gnocchi med pesto

Hjemmelaget gnocchi med pesto

Pestoen finner du oppskrift på her >>. Gnocchi er nemlig en blanding, og det korrekte er vel egentlig å kalle det potetpasta
Gnocchi

Gnocchi

Oppskrift på tomatsuppe finner du her. ) I dag vil vi dele med dere en oppskift på Gnocchi (uttales njåkki)
Gnocchi med salviesmør og parmesan

Gnocchi med salviesmør og parmesan

Gnocchigrunnoppskrift. Jeg måtte selvfølgelig leke litt med den opprinnelige oppskriften, men det smakte nydelig, så da var det i alle fall ikke feil
Gnocchi med roastbiff av lam

Gnocchi med roastbiff av lam

Derfor kjøpte vi med oss fersk gnocchi – potetpasta – og roastbiff av irsk lam. Ha gnocchi og sopp i en dyp tallerken, hell over tomatsaus
Ricotta Gnocchi - Oppskrift

Ricotta Gnocchi - Oppskrift

450 gram ricotta ost. 4 egg. 2,5 dl revet parmesan ost. 1 tsk salt. 1 tsk hvit pepper. 1 tsk hvitløkspulver (kan sløyfes)
Gnocchi med chorizo, tomat og parmesan

Gnocchi med chorizo, tomat og parmesan

Gnocchi fåes kjøpt ferdig både vanlig og glutenfri. Gnocchi er potetpasta med kun 1/3 av karbohydratene og med kanskje dobbelt så god smak. Gnocchi kan du enkelt lage fra bunnen eller kjøpe ferdig og tilberede på 3 minutter. Stek gnocchien i olivenolje i 3 minutter før du legger oppi chorizo i biter og smakstomater og lar det hele varmes under lokk i ytterligere 3 minutter. 1 pk gnocchi (eller lag den selv SLIK og glutenfri SLIK). Tilsett gnocchien og stek i ca 3 minutter før du legger oppi hele smakstomater og chorizo i skiver. 1 pk gnocchi (eller lag den selv SLIK og glutenfri SLIK)
Gnocchi med røykt laks

Gnocchi med røykt laks

Ikkje minst er kaldrøykt laks veldig god til den klassiske italienske potetballen, eller gnocchi, som italienarane sjølve insisterer på å kalle den