Tenne stearinlys , sette på musikk og drømme meg bort til Italia… Denne oppskriften er inspirert av en av mine største idoler på kjøkkenet – Gennaro Contaldo ♥
Det er tid for ny oppskriftutfordring. Det første som falt meg inn da jeg hørte om månedens tema var å lage gnocchi, små pastaklumer som oftest lagd med potet
- Kok opp vann med salt og ha oppi et par håndfuller gnocchi av gangen. - Etterhvert som gnocchiene er kokt opp og rent av seg har du dem oppi en stekepanne med smør og ett finhakket fedd hvitløk
Gnocchi smaker som en blanding av poteter og pasta. Vi ønsker også den deilige smørsmaken sammen med gnocchien så tilsett smøret og krydderne og la det smelte
Gnocchi fåes kjøpt ferdig både vanlig og glutenfri. Gnocchi er potetpasta med kun 1/3 av karbohydratene og med kanskje dobbelt så god smak. Gnocchi kan du enkelt lage fra bunnen eller kjøpe ferdig og tilberede på 3 minutter. Stek gnocchien i olivenolje i 3 minutter før du legger oppi chorizo i biter og smakstomater og lar det hele varmes under lokk i ytterligere 3 minutter. 1 pk gnocchi (eller lag den selv SLIK og glutenfri SLIK). Tilsett gnocchien og stek i ca 3 minutter før du legger oppi hele smakstomater og chorizo i skiver. 1 pk gnocchi (eller lag den selv SLIK og glutenfri SLIK)