Kok opp godt med lettsaltet vann og ha i gnocchien når vannet koker. Om du er veganer så kan gnocchi fint lages uten egg, og pestoen jeg har laget er allerede uten parmesan – selv om jeg synes parmesan setter den lille ekstra spissen på retten, så smaker den også veldig godt uten
Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pestomed litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Her er en utgave med basilikum ♫. Pesto er en italiensk saus. Smak til med salt og pepper. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Rør gjennom varmt pasta å tjene, topping med ekstra parmesan og olivenolje, hvis du vil. Å lagre, satt i en beholder eller krukke, dekke overflaten med litt mer olivenolje og ha i kjøleskapet i en uke, eller fryse i opptil en måned
Da jeg så en ferdig grillet kylling kom jeg på hvor godt det smaker sammen med pasta pesto. Kjenner du igjen følelsen når du står i butikken med rumlende mage og skal finne på noe kreativt i en fei
Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Gnocchi er laget av kokte poteter som du blander med mel og eggeplomme og gir et raskt oppkok. Jeg synes det er noe romantisk og vakkert over hjemmelagde Gnocchi ♥
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.