Man kan naturligvis bytte ut grønnsakene med andre typer rotgrønnsaker. Å bake grønnsaker i ovnen kan være et spennende og godt alternativ til de kokte grønnsakene
Enkelt tilbehør med mandelpotetpurè,bakte beter og rotgrønnsaker. *Rett før servering settes ovnen på 200 grader og skankene "glaseres" med saus og stekes til de blir sprø og glaserte
Svinekam kan også fungere fint til høstmaten, men da gjerne server med herlige stekte rotgrønnsaker. Lettsaltet røkt svinekam er ett smakfullt stykke kjøtt som passer veldig fint om sommeren
Sammen med suppen serverer jeg et spyd med soya- og honningglaserte reker og grove rundstykker. Det ender ofte opp med at det tilsettes varianter av rotgrønnsaker, som for eksempel gulrøtter og poteter, sånn som i denne retten
asiatisk, aubergine, bacalao, cashewnøtter, cashewnøtter i middag, fargerike kjøttboller, fiskemiddag, glaserte laksespyd, Grønnsakssuppe, grønnsakssuppe med strimlet svinekjøtt rotgrønnsaker og timian, gresk moussaka, grillede laksespyd i ovn med brokkoli, grove rundstykker grove rundstykker uten hvete, grove rundstykker med solsikkekjerner, gulrot, høstsuppe, hjemmelagde grove rundstykker, hjemmelagde rundstykker, honning- og sitronglaserte laksespyd med brokkoli, hvetefrie grove rundstykker, josefinesmatgleder, Kai Pad Med Mamuang, kålrot, kjøttboller, kjøttboller og spaghetti, kjøttboller og tomatsaus, klar grønnsakssuppe med svinekjøtt og rotgrønnsaker, kosemat med torsk, Kylling med cashewnøtter, laksespyd, laksespyd med brokkoli, lammekjøttdeig, langpanne wienerbrød, langpannewienerbrød, lasagne med aubergine og lammekjøttdeig, moussaka, oldemors gode langpannewienerbrød, oldemors gode langpannewienerbrød med marsipan, oldemors wienerbrød, ovnsbakt laks, potet, purre, søt gjærbakst, søtpotet, sellerirot, suppe, suppe med rotgrønnsaker, timian, torsk i timatsaus, torskegryte i tomatsaus, Ukemeny, variert ukemeny, wienerbrød, wienerbrød i langpanne, wienerbrød med marsipan
For eksempel kan vi kose oss med ertestuing, ovnsbakte rosenkål og andre bakte grønnsaker som aubergine med fyll eller glaserterotgrønnsaker, surkål og rødkål, den gode gamle kålrabistappen(eller hva med søtpotetstappe
Glaserterotgrønnsaker. Legg den på rotgrønnsaker over i en ildfast form, og hell 1 dl rødvin over. Dette er innenfor definisjonen ekte søndagsmiddag av god tradisjonell sort