Svinefilet med rotgrønnsaker oppskrifter

Svinefilet med rotgrønnsaker og pære

Svinefilet med rotgrønnsaker og pære

Krydre svinefileten og stek den i stekepannen slik at du får lukket kjøttet. I et av programmene i serien Hellstrøm rydder opp hjemme, så vi at han brukte pærer sammen med rotgrønnsakene, og det måtte vi prøve ut
Svinefilet med balsamicoløk og bakte rotgrønnsaker med pære

Svinefilet med balsamicoløk og bakte rotgrønnsaker med pære

Dette er en enkel og lettlaget, men veldig god middag som passer til både hverdag og fest, balsamicoløken setter en ekstra spiss på det hele, og i tillegg har jeg brukt litt chilipasta (Sambal olek) til å marinere svinefiletenmed
Svinefilet med rotgrønnsaker

Svinefilet med rotgrønnsaker

Helstekt svinefiletmed deilig tilbehør er magert, delikat og med herlige smaker. Bakte rotgrønnsaker. Forvarm ovnen til 220 ° CTa ut kjøttet en halvtimes tid før stekeing slik at det får romstemeraturKlapp det tørt med kjøkkenpapir og gni det godt inn med salt og pepperVarm olivenolje i en stekepanne og brun kjøttet på alle sider og legg kjøttet til sideTilsett kyllingbuljong i pannen og la det småkoke i et par minutterBland timian og honning og og pensle kjøttetLegg kjøttet i en langpanne og tilsett kyllinggraftenBruk steketermometer og stek kjøttet til det når en kjerne temperatur på 145 ° CTa kjøttet ut av ovnen og dekk det til med aluminiumsfolie. La det hvile i 10 minutterSkjær kjøttet i skiver og server med stekeskyen, frisk timian, rotgrønnsaker og gode poteter
Sennepsglasert svinefilet

Sennepsglasert svinefilet

Tørk kjøttet og gni det inn med en blanding av sennep, honning og evt urter. Stekt sopp og løk og alt av rotgrønnsaker
Ovnsbakte grønnsaker

Ovnsbakte grønnsaker

Svinefiletmed bakte grønnsaker. Pølseform med bakte grønnsaker. Andebryst med tilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
12 MIDDAGER MED MYE GRØNNSAKER

12 MIDDAGER MED MYE GRØNNSAKER

Her er blomkålrisen servert medsvinefilet og peanøttsaus. Stuende rotgrønnsaker Stuende rotgrønnsaker gir meg gode minner om barndommen
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Svinefilet. Kapers er syrlig og passer utmerket til, men liker du ikke kapers så bytt gjerne sausen med en annen saus eller dressing som du liker
Koteletter med syltet eple og løk

Koteletter med syltet eple og løk

Svinefilet. Tilsett så smør i kjelen medrotgrønnsaker og mos det. Denne retten gjør kotelettene ekstra spennende med syltet eple og løk, og med en herlig rotmos til
Schnitzel

Schnitzel

Svinefilet. Kapers er syrlig og passer utmerket til, men liker du ikke kapers så bytt gjerne sausen med en annen saus eller dressing som du liker
Ukemeny uke 3

Ukemeny uke 3

Kjøttkaker med bakte rotgrønnsaker. Skinkesalat med avocado og blåmuggost. På onsdagen har jeg imidlertid kjøttkaker, men det trenger heller ikke være fet mat hvis man lager de skikkelig grove og har mye bakte rotgrønnsaker som tilbehør
Helstekt svinefilet med rotgrønnsaker

Helstekt svinefilet med rotgrønnsaker

Helstekt svinefiletmed deilig tilbehør er magert, delikat og med herlige smaker. Bakte rotgrønnsaker. Forvarm ovnen til 220 ° CTa ut kjøttet en halvtimes tid før stekeing slik at det får romstemeraturKlapp det tørt med kjøkkenpapir og gni det godt inn med salt og pepperVarm olivenolje i en stekepanne og brun kjøttet på alle sider og legg kjøttet til sideTilsett kyllingbuljong i pannen og la det småkoke i et par minutterBland timian og honning og og pensle kjøttetLegg kjøttet i en langpanne og tilsett kyllinggraftenBruk steketermometer og stek kjøttet til det når en kjerne temperatur på 145 ° CTa kjøttet ut av ovnen og dekk det til med aluminiumsfolie. La det hvile i 10 minutterSkjær kjøttet i skiver og server med stekeskyen, frisk timian, rotgrønnsaker og gode poteter
Svinefilet med bacon

Svinefilet med bacon

Indrefilet av svinBaconSaltPepperRotgrønnsaker, olivenoljeFørst tørket vi svinefiletenmed tørkepapir før vi renskjærte den
Lørdagskosemat

Lørdagskosemat

Vår lørdagskosemat er derfor ofte helstekt svinefiletmed ovnstekte poteter og peppersaus. Jeg kjøper fersk svinefilet i Sverige, og har alltid noen liggende i fryseren
Ukemeny – uke 18

Ukemeny – uke 18

Knakkwürtz med fløtegratinerte rotgrønnsaker. Dessuten er det mye som skal gjøres i hagen, og det er ikke fristende å holde på med det i regnvær
Ovnsbakt gulrot på tre måter

Ovnsbakt gulrot på tre måter

Her som tilbehør til svinefilet. Det er ikke alltid like fint for de med IBS, for eksempel inneholder kålrot og beter masse FODMAPs