Posted by Torill Anita. Tweet. Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Takk for 2015 - Velkommen 2016. Håper dere har lagt bak dere ett fint år med mange gode opplevelser. Nå starter vi med blanke ark, håper det blir ett år med medvind, selv om det antagelig kommer litt motvind også, That's life
Posted by Torill Anita. Tweet. Så er det en ny uke igjen, og plutselig er det blitt april. April er favorittmåneden min, da blir vårtegnene mer synlige og sommeren kommer stadig nærmere
Ukemenyer. Ukemeny 1/2016. Ukemeny 31, uke 53 – Nyttårsmiddager. Ukemeny 30, uke 52. Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise
Så står en ny uke for døren og her kommer tips til ukemeny for den kommende uken. #spisogspar #blogg #mat #helse #matglede #matfrabunnen #Norge #mamma #mammablogg #matblogg #kosthold #middag #tips #ukemeny #hverdag #helg #søndag #mandag #uke #uken #oppskrift #februar #vinter #Bergen #Norge #familie #bilder
Ukemeny på matbudsjett. Jeg har idag laget en ukemeny med fokus på gode og billige middager. Mine beste sparetips er å lage en ukemeny, skrive handleliste, ikke handle på tom mage
Dette markeres med starten på ukemenyer med forslag til ulike middagsoppskrifter til hver ukedag. cottage pie, halvmeterpizza, hjemmelaget pizza, kyllingsalat, laks, på asparges, pizza med tre oster, salat, shepherds pie, suppe, teriyaki-wings, tomatsuppe, Ukemeny
Posted by Torill Anita. Tweet. Så er vi kommet til den siste uken i februar også, tiden går så fort. Jeg håper dere finner noe som frister i denne menyen for selv er jeg veldig begeistret for flere av rettene
Ukemenyen er en blanding av hummer og kanari, håper du finner noe som frister. Nå tror jeg våren har kommet, riktig nok tidlig, kan hende vi "går på en smell",
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.