Nå skal paibunnenforstekes. Så da har du en god grunn til å lage pai oftePaibunnen spiller sjelden hovedrollen når det serveres pai, men en god pai begynner og slutter med en god bunn
Nå skal paibunnenforstekes. Smaksrik, grov og deilig paibunn. En superoppskrift for deg som elsker pai, men synes paibunn er litt vel næringsrik sånn til hverdags
Mens paibunnenforsteker lager du paifyllet. Paibunn. Ha fyllet i den forstekte paibunnen. Paibunnen er sunn fordi den inneholder grovt mel og cottage cheese og bare litt fett
Fremgangsmåte Kna ingrediensene til paibunnen sammen og klem utover i en smurt paiform. Lagre oppskrift Skriv ut Paibunn 60 g smør 40 g philadelphiaost 140 g havremel 2-3 ss vann. Stek karbonadedeig med krydder og vann, rør inn creme fraiche, salsa, mais og grovhakket løk – ha over paibunnen, topp med revet ost og stek i ytterligere 15 min
Lagre oppskrift Skriv ut Paibunn 60 g smør 40 g philadelphiaost 140 g havremel 2-3 ss vann. Stek karbonadedeig med krydder og vann, rør inn creme fraiche, salsa, mais og grovhakket løk – ha over paibunnen, topp med revet ost og stek i ytterligere 15 min
Eg lagde en grov paibunn med kesam, og denne kan fint lages glutenfri. Grov paibunn. Strø skinke over den forstekte paibunnen, hell over eggeblandingen og topp med grønnsakene
Den litt syrlige rabarbraen balanseres godt med den søte marengsen og paibunnen. italiensk marengs, italiensk marengslokk, kake, kake med marengs, marengs, marengslokk, pai, pai med marengs, rabarbra, rabarbra pai, rabarbrafyll, rabarbrakompott, rabarbramarmelade, rabarbrasyltetøy, rabarbraterte, rabarbraterte med italiensk marengslokk, søt paibunn, Terte
Glutenfri paibunn. #middag #mat #oppskrift #glutenfri Glutenfri paibunn. Forstek paibunnen på 200 grader i 12 min. Forstek paibunnen på 200 grader i 12 min
En paibunn består ofte av kun mel, smør og kanskje litt vann, men som den sunnifiserings-freaken jeg er, måtte selvfølgelig denne gjøres litt sunnere også
Bunnen trenger ikke forstekes. Nå® Paibunn. Dryss osten i paibunnen. 1TINE MatfløteSlik gjør du detPaibunnDu trenger en paiform eller rund form med løs kant, ca 24 - 25 cm i diameter