Paibunn. Mens paibunnen forsteker lager du paifyllet. Ha fyllet i den forstekte paibunnen. Paibunnen er sunn fordi den inneholder grovt mel og cottage cheese og bare litt fett
Etter eg lagde middagspai med grov bunn for ei stund tilbake, funderte eg litt på korleis eg skulle få til å lage en paibunn som både skulle evre glutenfri og melkefri - og her er løsninga
Ingredienser paibunn. Glutenfri mat. Bland sammen ingrediensene til paibunn. Glutenfri mat. Visp sammen egg, melk og ønsket krydder, og hell i den stekte paibunnen
Men istedet for den tradisjonelle paibunnen av mel og smør velger jeg heller en magrere bunn. Denne paibunnen blir nesten litt som en blanding av ostesufflè og pai
Start med å lage paibunnen. Paibunnen. Hei, og god onsdag håper dere har hatt en fin dag. Jeg har gått meg en lang tur i dag også, litt kjøligere nå men det går jo bra så lenge man er godt kledd
Når paibunnen er ferdig forstekt har du i fyllet. 2,5 dl glutenfritt mel. 2 ss soyasaus (glutenfri). Middagspai med fisk 2,5 dl glutenfritt mel. 2 ss soyasaus (glutenfri)
Lagre oppskrift Skriv ut Paibunn 60 g smør 40 g philadelphiaost 140 g havremel 2-3 ss vann. Stek karbonadedeig med krydder og vann, rør inn creme fraiche, salsa, mais og grovhakket løk – ha over paibunnen, topp med revet ost og stek i ytterligere 15 min
Eg lagde en grov paibunn med kesam, og denne kan fint lages glutenfri. Grov paibunn. Strø skinke over den forstekte paibunnen, hell over eggeblandingen og topp med grønnsakene
Her kan du nyte begge deler - helt uten sukker, melk, egg og gluten. Bunnen3, 5 dl müsli/nøtter/kjeks4 ss kokosolje1 ts vaniljepulverklype saltTil bunnen brukte jeg hjemmelaget granola som jeg hadde for mye av, men du kan helt fint bruke annen type frokostblanding, fullkornskjeks, nøtter eller en hvilken som helst annen paibunn