Grov paibunn med cottage cheese oppskrifter

Grov paibunn

Grov paibunn

Med denne grovepaibunnen kan du unne deg favorittpaien både til hverdags og fest. Så tar du ut paibunnen og fyller paien med de lekreste pai-ingredienser du kan tenke deg
Saftig kyllingpai med grov paibunn!

Saftig kyllingpai med grov paibunn!

Paibunnen er sunn fordi den inneholder grovt mel og cottagecheese og bare litt fett. Paien inneholder mye protein av god kvalitet (kylling, egg og cottagecheese) noe som gjør paien ekstra mettende og god
Spinatpai med cottage cheese

Spinatpai med cottage cheese

Men etter å ha googlet litt oppdaget jeg at det også er mange som bruker cottagecheese i paibunnen, som en erstatning for de store mengdene med smør man vanligvis bruker
Herlig pai med grov bunn og bacon

Herlig pai med grov bunn og bacon

Riv parmesan over paibunnen og ha på vårløk og bacon i biter (se bildet). MedCottageCheese og Fibra i bunnen blir den litt sunnere enn «vanlige» paier
Baconsurra paprika med kremost

Baconsurra paprika med kremost

Grovt mel. Paibunn. cottagecheese. Bland mel, en liten spiseskje smør og ca fire spiseskjeer cottagecheese
Sunnere taco - mettende tacopai

Sunnere taco - mettende tacopai

-)Jeg brukte oppskrifta til Sunne Fristelser på den grovepaibunnen. Bland godt før du trykker den med hendene i en paiform
PAI MED SKINKE OG LØK

PAI MED SKINKE OG LØK

Vil du ha en grovere variant kan du tilsette havregryn eller annet grovt mel. Vil du ha en mager paibunnmed fyldig smak, kan du erstatte litt av margarinen medcottagecheese eller kesam
Hverdagspai

Hverdagspai

Grovt mel. Paibunn. cottagecheese. Bland mel, en liten spiseskje smør og ca fire spiseskjeer cottagecheese

Pai

dl hvetemel , gjerne en blanding av grovt og fint eller Fibramel. En paibunn lages vanligvis med smør og mel, denne gangen har jeg valgt å lage

Pai

Grovhakk løk og fennikel, og surr i smør , tilsett finsnittet vårløk, salt , pepper og urter. Forslag til tre forskjellige paibunner, velg den som passer deg

Grov grønnsakspai

Fiber, vitaminer og mineraler i form av ferske grønnsaker i en sprø, grov og deilig paibunn. Fordel grønnsakene jevnt i paibunnen og hell over eggeblandingen

Spinat & Baconpai

Tilsett deretter spinaten - denne kan gjerne hakkes grovt for å unngå for store biter. Legg paibunnen i en paiform, og fordel spinatblandingen jevnt utover paibunnen