Dekk en langpanne med bakepapir og fordel deigen utover. La brødet hvile litt før servering. I lag med brødet er det herlig med en god olje og balsamico eddik
La brødet avkjøles på rist før det skjæres i mindre biter. Langpanne. Foccacia med litt ekstra smak. Pensle en langpanne godt med olivenolje, og trykk ut deigen i langpannen
Brødet smuler ikke og blir utrolig saftig og luftig. Når deigen har stått over natten, finner du frem en dyp langpanne, dekker med bakepapir og heller deigen oppi
Foccacia må vel være en av de mest anvendelige brødtypene som finnes. Brødet passer til alt, enten det gjelder middagsretter, lunch, frokostbrød eller nistemat
Ringle litt olivenolje over det ferdighevede brødet og dryss over flaksalt og eventuelt rosmarin. Jeg har pleid å lage foccacia i en liten langpanne, men siden foccaciaforbruket i heimen er så stort, har jeg nå gått over til å lage foccacia i den store langpannen
Foccacia (to langpannebrød). Nydelig og velsmakende foccaciabrød på sitt enkleste. Brødet passer til det meste og er spesielt god ved siden av supperetter
For mange år siden smakte jeg et foccaciabrød som var så godt at det festet seg til meg. Da fordeler også oljen seg bedre inn i hele brødet og gjør det saftig og delig
Og det er lite som kan måle seg med et nydelig grillmåltid… servert med verdens beste foccacia. Da fordeler også oljen seg bedre inn i hele brødet og gjør det saftig og delig