Fiskesuppe er utrolig godt, raskt og enkelt. #fiskesuppe #godt #godtno #sjømat. Fiskesuppe 2017-07-27 12. Du trenger 6 dl vann 7 dl kremfløte 1 terning fiskebuljong 1 gulerot 1 liten vårløk 1/2 purre, litt mindre om den er veldig stor 1 rød chilipepper 1 stilk stangselleri 1 fedd hvitløk 1 potet 2 lakse fileter 4-5 fiskeboller en liten neve kokte scampi eller reker 2 ss kokte/dampede blåskjell (kun kjøttet) 1 ts salt 1/4 ts chiliflak 1/2 ts sort pepper Litt hakket fersk gressløk Hakket fersk dill. Slik gjør du Skrell potet og gulerot, kutt i tynne strimler Kutt vårløk, chilipepper, stangselleri og purre i tynne ringer/strimler Hakk hvitløk i små biter Kutt fisk og fiskeboller i mindre biter I en gryte har du i vann og buljongterning, kok opp tilsett potetstrimlene og la koke 3 minutter tilsett guleroten og la koke 2 minutter tilsett resten av grønnsakene tilsett fløte og krydder kok opp og la koke i 3-5 minutter Tilsett fisken og la koke 2 minutter tilsett resten av sjømaten + dill og gressløk kok opp og la koke 1 minutt eller til fisken er ferdig Smak til med mer som salt om det trengs Server med spiralloffskiver eller annet godt brød
Vi er i disse dager travelt opptatt med å oppdatere den andre bloggen vår – Ganskefint. Det er lenge siden vi har hatt en skikkelig fiskesuppe, så da vi fant små fiskeboller som hadde et akseptabelt innhold av karbohydrater, måtte vi prøve
Skulle du ha lyst til å lage fiskesuppe av vannet du siler av har du oppskrift på suppe her. Når poteten er nesten gjennomkokt legger du fisken oppi vannet og lar den koke sammen med poteten de siste par minuttene
Kyllingwok med byggryn i morgen og Thai fiskesuppe torsdag. Jeg hadde rett og slett fått nok av alle sosiale medier, samt at det var litt andre ting som hadde størst fokus
Suppa kan serveres alene, eller sammen med rundstykker, hvitløksbaguetter eller flatbrød. I denne fiskesuppa har jeg masse grønnsaker, fiskeboller og røkelaks
Kok opp fiskekraft og melk, og smak den til med salt. Tilleggsgarnityr til fiskesuppen kan være reker, blåskjell, små fiskeboller, syltet gresskar eller portulakk