Fiskeboller oppskrift oppskrifter

Gratinerte fiskeboller i hvit saus

Gratinerte fiskeboller i hvit saus

Oppskriften fant jeg på klikk. Dette er en ny vri på fiskebollene som du kan prøve hvis du er lei av fiskeboller som bare er varmet i hvit saus

Fiskeboller i hvit saus

Hjemmelagde fiskeboller i karrisaus, gulrøtter, bacon og poteter. Hjemmelaget fiskeboller i hvit saus/ karrisaus er en rett jeg husker godt fra barndommen
Fiskeboller med ris og kokosmelk

Fiskeboller med ris og kokosmelk

Kok ris. Ha i krydder og fres litt inn i risen. Tøm over kokosmelk. Vend inn fiskebollene. Smak til med salt, pepper og lime/sitronsaft
fiskeboller med melkefri mild karrisaus

fiskeboller med melkefri mild karrisaus

Idag har jeg lagt fiskeboller i mild karrisaus uten å tilsette melk. I barnehagen bruker vi First Price sine fiskeboller, disse inneholder 44% fisk, ikke helt optimalt for et fullverdig fiskemåltid ( som skal være 50 % ) men desverre må vi også tenke økonomi, men bollene er gode og feiler ingenting ☺
Fiskeboller på 1-2-3 !

Fiskeboller på 1-2-3 !

Oppskriftfiskeboller. Nå er det lenge siden vi har hatt noe fisk her, så da kjører vi på med fiskeboller
Fiskeboller med hvit saus og bacon

Fiskeboller med hvit saus og bacon

Jeg synes det er gøy å holde gamle tradisjoner ved like og serverer innimellom fiskeboller med hvit saus med sprøstekt bacon
Fiskeboller i wok

Fiskeboller i wok

Skjær grønnsakene i grove biter. Varm pannen godt med olje. Tilsett grønnsakene og stek dem gylne. Ha i fiskebollene og surr dem lett i pannen
Fiskeboller og ny jakke

Fiskeboller og ny jakke

Oppskrift. Fiskeboller med karri og sennepsdressing. Oppskrift. ♦ Riv en gulrot og tilsett i fiskedeigen, væt hendene og form 5 fiskeboller
Hjemmelagde fiskeboller ♥

Hjemmelagde fiskeboller ♥

Om man gjør gode, sunne valg i ukedagene så kan man fint kose seg med slikt en søndagsmorgen uten at det gjør deg vondt ☺ Jeg fant oppskriften på dette herlige brytebrødet her og det anbefales virkelig om du vil skeie ut litt ☺

Orientalske fiskeboller

500 g fiskeboller. 1. Smelt smøret, rør inn karrien og la det surre et par minutter. Rør inn hvetemel og spe med kraft og melk til en jevn saus