Den ble enda bedre når jeg laget en fiskeburgermed litt coleslaw. Disse fiskekakene, eller fiskeburgerne om du vil, lages i Lofoten av fisk fanget utenfor stuedøra deres
Lofoten fiskeburgermed Steinbit & Hvitløk, med alioli og masse deilig grønt. Du kan spise fisk i form av fiskekaker, fiskeburger, fiskeboller, fiskepudding, fiskegrateng
Utrolig godt som middag servert med kokt potet og råkost, som fiskeburgermed grove hamburgerbrød og salat eller bare som pålegg på grovbrødskive - kald eller varm
Lofoten 80% Grov fiskeburgermedtorsk og sei. Lofoten 80% Grov Fiskeburgermedtorsk og sei. 2 min på hver side samtidig med paprika (del paprikaen i to og fjern frø)
Fiskekaker med broccolimos, frisk salat og kesam-dressing med koriander. Mine favoritt-fiskekaker er fiskeburger fra Lofoten med 80% fisk, av torsk og sei. Broccolimos lager du enkelt av 1 pk frossen broccoli som du koker mør, moser med stavmikser og smaker til med salt og pepper. 4 ss kesam (eg bruker original), safta fra 1 stor båt med lime, ein neve finhakka frisk koriander, kvitløksbiter (tørka eller fersk), salt og bitte litt chili. 1 stor båt med lime, ein neve finhakka frisk koriander, kvitløksbiter
Varm fiskeburgerne, med litt smør eller olje, i en middels varm stekepanne i ca. Legg sprø salat på nederste del av hamburgerbrødet, og dander rikelig med aioli
Stek fiskeburgere i smør eller rapsolje i en middels varme panne. Avokadokremen, som løfter denne retten, lager du enkelt ved å mose avokado med gaffel i en skål
Man kan lett lake fiskeburger selv HER finner du en med laks uten melk og gluten. #fisk #hyse #torsk #fiskeburger #middag #middagstips #enkelt #kjapt #fort #ferdig #Blogg #bloggtopp #matblogg #Morsmiddag #glutenfri
Dette er hamburgerbrød med stekt fisk, litt salat og en skarp saus med gulerot og rødløk. Du kan kjøpe ferdige fiskepinner, men egentlig er det like lettvint å lage fiskepinnene selv hvis du kjøper litt fersk torsk- eller seifilet, og så smaker det så mye bedre
Hjemmelaget fiskekaker er enkle å lage og det beste med det er at du vet hva ingrediensene er. Skjær fisken i mindre biter og ha den i en matprosessor sammen med resten av ingrediensene eller som meg en stavmikser