Det er faktisk noe av det beste jeg vet, men det må være gode ferske fiskeboller, god hvitsausmed muskat og terteskjell - ogmed nydelig norske reker - dette er bare herlig
-) Sausen må ikke være for tykk, som vaniljesaus, kanskje, så prøv deg frem med melkemengden. Smelt smøret i kjele, rør inn hvetemelet og spe med litt og litt melk mens du rører ekstra godt
Rør inn melet og spe med melk til passende konsistens. Dryss rikelig med dill over. Tilsett krydder, potetmel ogeggehviteog kjør videre til farsen er seig
Har du glemt hvor godt det smaker medfiskeboller. Familiens Fiskeboller. Pynt fiskebollene med hakkede urter som gressløk eller persille, baconbiterog noen små smørdampede brokkolibuketter
Hvitsaus, også kjent som bechamelsaus, er en av basissausene i det franske kjøkken. Bechamelsaus er også vanlig innen italiensk matlaging, og er en viktig ingrediens i for eksempel lasagne
Dette er en middagsrett som er veldig populær her i huset både med store og små. En pakke (ca 500g) hvit fisk. 250g bacon i biter. 2 dl revet hvit geitost. 1) Kutt gulrot og vårløk i småbiter. 2) Brun baconet. 3) Tilsett gulrot og vårløk og la det frese litt sammen. 4) Tilsett fløte og la det surre sammen i et par minutter. 9) Ta ut formen, legg på osten og la det stå i 20-25 min til. Vi serverer det med en god salat En pakke (ca 500g) hvit fisk. 250g bacon i biter. 2 dl revet hvit geitost
Jeg bruker den på løk, hvitløk, agurk, ja til å med pølser, skinke osv når jeg skal ha noe finkuttet i små terningerSmelt smør i en kjele og tilsett løk og surr til løken blir blank
Pisk krem Vend inn ferdigpisket krem med en slikkepott og sett denne til avkjøling til dagen etter. Finhakk sjokolade og ha det i en stor bolle Hell den ferdige, varme fløteblandingen over den hakkede sjokoladen og rør
Smak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn mel. Veldig enkelt, og mye bedre en posesausen1 ss smør2 ss hvetemel4 dl melk1/4 saltSmak til med muskatnøtt Smelt smør Rør inn melRør inn melk, salt og muskat og kok opp til det blir tykk konsistens 1 ss smør
Smak deg til med litt himalayasalt, revet muskatnøtt,og litt hvitløkspulver om du vil. Spe på med soyamelk eller grønnsaksbuljong, og la det koke forsiktig opp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.