sil skalet så hel fond vannet i buljong (løk m olje) ha oppi melken rør før vinen lade små kokke rør ver 5 min så det ikke kokker over 3hel gryte kjøtte oppi kjekk at fisken er kokkt etter 1 halvt min til slutt ha i rekene før maten servers til slutt presset lime eller sitron til servering
Ettersom det er fiskens dag i dag, vil jeg gi en liten hyllest til fisken. Noe av årsaken til dette, er fordi forskning viser at de som spiser to fiskemåltider eller mer i uken, har redusert risiko for å dø av hjerteinfarkt enn de som ikke spiser fisk
Ceviche er en peruansk rett med mange likhetstrekk til tartar av fisk eller sashimi, men fremstår likevel helt annerledes fordi fisken er «kokt» i syre
En mer smakfull fiskegrateng. Start med å vanne ut klippfisken, gjerne over natten. Sil av melken (skal brukes videre til sausen), og legg fisken på litt tørkepapir
Fisk trenger ikke å være kjedelig, denne fløtegratinerte fisken er kjempegod og så enkel å lage. Fordel asparges toppene og asparges bønnene i formen og over fisken
Skjær fisken i biter. Neida det er ikke fra Stabburet. Men jeg blir litt irritert på alle leverandører som legger opp til at vi skal ha dårlig tid på kjøkkenet
Legg den utvannede klippfisken i ei ildfast form. Hell den varme hviløksoljen over fisken. Etter at fisken har stekt i 10 min,. sammen med fisken i 10 min til
Skjær fisken i terninger, hakk pistasjenøttene, press appelsinen og skjær skallet i strimler. Fres sjalottløken i en panne med olje, tilsett fisken og kok i 4 minutter på middels sterk varme