Jeg har gjort litt begge deler i dag, en stor form og to små med herlig duftende smakfull lasagne. Begynn med å hakke og kutte opp alle grønnsakene, så går stekingen så mye raskere
Da får du en intens tykk mørk tomatsmak med god sødme. Spe med melken og rør til en klumpefri saus. Så tilsetter du cottage cheese, parmesan og muskatt, og smak til med salt og hvit pepper
no som jeg vil dele med dere. Avslutt med kjøttsaus og topp med ost. 1 pk med tortilla (vi synes santa maria sine er desidert best). La paien hvile 10 min, og server med salat og rømme. La paien hvile 10 min, og server med salat og rømme
Vi startet faktisk uken med lasagne vi. Vi unner oss en del hverdagsluksus på matfronten her i gården, men det aller meste er jo laget fra bunnen av og med sunne ingredienser, så ingen grunn til bekymring
“Once again, my life has been saved by the miracle of lasagna” – Garfield. Det er fristende å sammenligne lasagne med moussaka, men det blir egentlig urettferdig for begge rettene å gjøre det
Lasagne/lasagna er for meg "den hellige gral" når det gjelder å spise sunt og trene og har til nå vært forbeholdt den ene dagen i uken der jeg kan spise nogen lunde så mye jeg vil - for da spiser jeg også MYE
Når retten kom til Italia ble rettens navn endret til "lasagna". De gamle Grekerne lagde retter med det navnet "lasagnum" som de senere overførte til Romerne
“Once again, my life has been saved by the miracle of lasagna” – Garfield. Det er fristende å sammenligne lasagne med moussaka, men det blir egentlig urettferdig for begge rettene å gjøre det
Lagde noe godt her om dagen, det er vel å sammenligne med Lasagn, bare litt mer tungvint å lage. Det bestod av pasta rør som skulle kokes opp og stappes med kjøttdeig fyll etterpå, blandes med ostesaus og ost på toppen, før det gratinerte seg inni ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.