Snaddermat, kosemat og faktisk ganske mye enklere enn jeg først trodde. Vårruller kan jo lages av alt - egentlig - i alle fall her i vår vestlige verden
Friske vårruller er ikke dagligmat for mange. Jeg lager det ganske ofte, for det er enkel og rask mat. Man kan bruke ferdig krabbe i skjell eller en hel kokt krabbe
Våruller er enklere å lage enn det man skulle tro. Vårruller. Legg vårruller nedi oljen og frityrstek dem lett før du legger dem til tørk på en skjærefjøl eller et kjøkkenhånkle
Her er oppskriften på verdens beste raw vårruller, komponert av meg. Disse vårrullene ble til i et svakt øyeblikk på kjøkkenet da jeg smalt sammen noen av favorittingrediensene mine og endte opp med et resultat som overgikk alle forventninger
Disse sushi rullene er uten ris og er derfor vanvittig enkle og raske å lage. Jeg har laget vårruller tidligere med kylling og mango og det kan du lese om HER
Den passer perfekt til satayspyd, wok, dippsaus til vårruller eller annet snadder. Etter mitt opphold på Bali i Indonesia var det spesielt en ting jeg ikke klarer å få nok av, og det er peanøttsaus
Du finner den i enkle anatolske kjøttgryter, som stort sett består av kjøtt, kraft og potet. Selv synes jeg det enkle er det beste, og synes den er perfekt akkurat som den er
Jeg har (endelig) tatt meg tid til å samle alle vegetaroppskriftene, slik at det blir enklere for vegetarleserene mine å finne frem til oppskrifter som passer dem