Vil man gjøre dipsausen enklere, så kan man blande "sweet chilli sauce" med litt soyaolje. La kyllingen renne av seg frityroljen på et fat med kjøkkenpapir, og server de lunkne sammen med varm dipsaus
Om du først nå har valgt å spise med hendene finnes det triks som kan gjøre det noe enklere. Det pågår kanskje en stille krig rundt dette med kyllingvinger
Rør dette forsiktig sammen og varm det forsiktig på lav varme. Fritert pastinakk. Når det kommer til kyllingfilet så er det tilbehøret som gir smak synes jeg
Enten frossen eller fersk krabbe ( i skallet ) kan brukes – Kongekrabbe, norsk taskekrabbe eller Snow Crab er alle deilige , mens kongekrabbe og taskekrabbe vil gi deg mest kjøtt, og er enklest å spise
Kamskjell er så enkle til å forberede og så extra sunn. Har sett mye på nye møbler osv. Jeg friterte forskielige urter (mest persille ) med finhakket purre og gressløk med litt salt og pepper sammen med kamskjell( viktig å ikke koke dem for lenge ca