Begynn gjerne med dressinger og råvarer som dadler og spekeskinkedagen før festen. Som jeg skrev fikkvi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Deres mål er å kunne tilby de av oss som ikkespiser sukker flere gode alternativertil de uendelig lange hyllene fylt med sukkervarer som er å finnei norske dagligvarebutikker
♥ I kveld har bakt makroner for første gang. Det var i grunnen enklere enn jeg hadde trodd, men nå vet jeg bedre hvilkenkonsistens som er best for penest resultat
Idaghar jeg laget oksestek med en herlig kraftsaus. Jeg er så heldig at jeg har to stekeovner, så samtidig som steken står i ovenen har jeg skrellet og kuttet potene mest helt gjennom iskiver, deretter legger jeg de i en form og strimler over littolivenolje med balsamico, så drysser jeg på de krydder jeg liker og litt salt
Boken inneholder både middager og snacks, og til nå har jeg bare testet ut noen middagsretter. Jeg hartitten en del i boken tilKristine Weber, og jeg er så glad for at jeg harinvisterti denne boken
En gang må jo være den første, så det har resultert i. Littsmåfeil er det, men vi er fornøyde. Er jo veldig gøy å kunne si at man har sydd den selv også
Men rett som det er må man ty til "god gammaldags" gjærbakst likevel, og da er det ingenvei utenom. I mange år har jeg bakt brød, men aldri helt fått det til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.