Min farmor lagde verdens beste benløsefugler. Disse sigarformede kjøttkakene med det rare navnet ble tidlig en favoritt hos meg, og den dag i dag forbinder jeg retten med min farmor
Jeg var sent i tenårene når jeg første gang innså at pappa ikke hadde tullet med meg alle disse årene når han fortalte at vi skulle ha beinløse fugler til middag
Jeg var sent i tenårene når jeg første gang innså at pappa ikke hadde tullet med meg alle disse årene når han fortalte at vi skulle ha beinløse fugler til middag
Middagen i ukedagene er for meg ofte planlagt. Da får vi mer tid til trening, utelek og husarbeid. Noen ganger er det godt å ta middagen litt på sparket
Siden jeg nå ganske brått ble gressenke, og siste melding fra mannfolket lyder på at han sitter på hurtigbåten fra Larvik til Hirtshals, så blir det middag for ennoen dager her i huset
fuglene. Dette trenger du. Sjyen jevnes med litt maisennamel hvis den virker for tynn. 2) Dryss kjøttet med en blanding av salt, pepper og allehånde og legg et stykke bacon på hver. 3) Rull sammen og fest med tannpirkere
Fin til frokost, som tilbehør til kjøtt, fugl og fisk eller i matboksen til lunch. I sommer fikk jeg servert en utrolig god brokkolisalat hos farmor og farfar
Noen skiver brie. Legg spekeskinkeskivene utover ei fjøl, slik at de overlapper. Legg svinefileten oppå. Pakk sammenrullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.