Fersk sopp, rømme fra Røros, ekte geitost og god rødvin som base. Erstatt gjerne rømme med crème fraiche eller fløte, og dropp gjerne noen av ingrediensene som blåbær, tomatpurè
salt og pepperServeres med en blytung rødvin. ca 4 stk1 kg grytekjøtt av elg1 løk1L viltkraft5-6 einebær3-4 ss tyttebær5 skiver brunost1 pk creme fraiche100g aspargesbønner100-200 g sopp ( skogsopp ol)saltpeppersmørMaizennaKutt elgkjøtt i terningerkrydre med salt og pepper og brune kjøttet og løk i smør. Ha i bønner og sopp kok i 4-5 min. evt jevne med 1-2ss maisenna og litt vann
Elggrytemed rosenkål og poteterFredag. Laks med spinat og soppmed kokte fargede gulrøtterOnsdag. Kyllingfileet i peanøttsaus med brokkoli og gulrøtterTirsdag
Elggrytemed kalv, grønnsaker og mandelpoteter + rørte tyttebær og grovt brytebrød. Elggryte. La kjøttet med enebær koke vel og lenge så det blir skikkelig mørt, ha i biter av grønnsakene som skal kokes møre før du har i sopp, fløte og rømme