Klassisk fransk løksuppe er det beste jeg vet! Måtte jeg velge mitt siste måltid tror jeg at det måtte bli løksuppe, eller kanskje en nydelig aspargessuppe, eller kanskje råmelkspudding, eller en perfekt risotto med et lass parmesan Fra jord til bord
Hverdagslykke med eltefritt brytebrød Temperert ekte smør (ikke alskens dårlig «wannabe» industri margarin) og maldonsalt var selvsagt på plass Elin Larsen
VERDENS BESTE PINNEKJØTT Ubeskjedne mengder av ekte meierismør, litt sting av cayennepepper topper dette til et uforglemmelig måltid Elin Larsen
Fransk løksuppe 44 ss TINE Ekte Smør. Du trenger 4 ildfaste suppeboller. Forvarm stekeovnen til 250 °C. Fres løken blank i smeltet smør TINE.no
Fransk løksuppe Hell på vannet, salt og ha eventuelt i en buljongterning, selv om det er juks - i en ektefranskløksuppe skal det som oftest ikke være buljong Varden.no