Krydre med salt, pepper, laurbær og timian. Stek kjøttet, sjalottløk (hele) og finhakket hvitløk til kjøttet har fått farge i en gryte, og ha i rødvinen
Tøm på rødvin og kraft sammen med de hermetiske tomatene. Det er ingen ting som imponerer meg slik som den franske bondekosten, og særlig alle de fantasiske gryterettene som blir servet, med ingredienser etter årstidene, med bønner, erter og linser som et naturlig element i matlagingen og som gjør retten smakfull, mettende og rik på næringsstoffer
Her er en franskinspirertlammegrytemed bønner og tomater. Server lammegrytenmed godt brød. Varm olje i en gryte og fres bena på sterk varme før de dekkes med vann
Braisert lam medrødvinsreduksjon og grønnsaker og hjemmelaget potetstappe. Og hva passet ikke bedre da, enn medfransk mat, det franske kjøkkenet er for meg lidenskapens og kjærlighetens land
smaksnotater Fra duft til smak har den en fin bløt, saftig og fruktig smak av moreller, krydder, fiken og kirsebær med en spesielt god munnfølelse som sitter lenge i
Ønsker du en mer "voksen" smak på gryta kan du også tilsette et par desiliter medrødvin (erstatt kjøttkraften) - bare husk å koke ut alkoholen etter det er tilsatt
Krydre med salt, pepper, laurbær og timian. Stek kjøttet, sjalottløk (hele) og finhakket hvitløk til kjøttet har fått farge i en gryte, og ha i rødvinen