Tenker du at dette blir litt mye har jeg oppskriften på et tradisjonelt langpannebrød HER Hvis du vil lagre dette innlegget direkte på mobilen din kan du bruke gratis appen bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Mmmmm - en vegetarutgave av bakte egg, med hot tomatsaus og himmelske brød ble resultatet ♥. Cloud Bread er lavkarbo 'brød' uten mel og proppfulle av proteiner
Egget ruller du først i melet, så former du en passelig «ball» med hendene (husk kaldt vann på hendene), trykker en fordypning på midten, leggeregget i og former så kjøttfarsen forsiktig rundt egget
Ha i smeltet smør litt etter litt mens du rører godt til du får den konststensen du ønsker. Ha eggene i en liten skål og hell dem forsiktig opp i vannet
- Tilsett gjær, olje, mel, sukrin gold og kardemomme. 1 boks laktosefri kesam 3 dl lunket vann 2 ss fiberhusk 3 ss maizena 1 dl sukrin gold 2 ts kardemomme 50 g gjær (fersk) 6 ss rapsolje til baking 1 ts salt 1 pakke Semper fin mix eller mix. - Ha kesam i bakebollen, tilsett lunket vann (heller litt for kaldt enn litt for varmt), og rør sammen - Tilsett fiberhusk og maizena, og la kjøkkenmaskinen går i ca 8 minutter. - Legg bollene på et stekebrett, dekk de og la de heve i ca 40 minutter - Pensle bollene med egg (må ikke gjøre dette, men det gir en fin gylden farge på bollene) - Stekes på 225 grader på miderste rille i ca 10-12 minutter
Jeg har ikke prøvd å lage disse uten egg, men du kan prøve No-egg tilsvarende, eller linfrøegg der du blander malt linfrø med vann og lar det svelle før bruk i oppskriften
Terten er uten sukker, egg og melk. Tåler du ikke nøtter kan du bytte mandler med solsikkefrø eller kokos(revet kokos eller kokosmel i fyllet og større biter tørket kokos på toppen)
4ts egge erstatning + 8 ss vann250 gr sukker250 gr mel 250 gr potetmel250 gr smør5 dl vann (eller melk)Rører først sukker og egge erstatning Så vekselvis med det tørre og vann / smør
Legg cannelloni over. Smelt smør i pannen og ha i hvetemel. Kok spinaten i saltet vann i ca ti minutter. Ha i kokende melk og kok opp mens du rører hele tiden