Desserter. Se for den en dessert som har alle ingrediensene du liker best. Denne desserten er verdt et besøk på middagsbordet etter en deilig påske middag
Tilsett kakaopulveret og vannet med gelatinplaten. Tilsett sukkeret i fløten pisk fløten til krem. Nå som helgen nærmer seg og kanskje du skal ha selskap eller bare har tenkt å lage en dessert til søndagsmiddagen vil jeg tipse om denne sjokolademousseen
Ellers så trenger du en brødform og en dyp stekeplate med vann. Ha melk, matfløte, kremfløte, vaniljestang (deles i to og skrap ut frøene) og sukker i en kjele og kok det opp på middels varme
Deretter har du fløten i en tykkbunnet kjele , sammen med sukkeret og frøene fra vaniljestangen din. På Valentines dagen kan det jo passe seg med en god og frisk dessert for å overraske din kjære
Smaker fantastisk som dessertmed vaniljesaus til. Ta kjelen av platen og tilsett vaniljesukker og gelatinplater, rør godt sammen med en visp, og avkjøl blandingen
Jeg la to lag med krem og jordbærsaus før jeg toppet dessertenmed friske jordbær. Start med å fylle glassene lagvis med kjeksblanding, knust marengs, krem og jordbærsaus
Pisk opp fløten og sukker til det blir krem. Men god mat er noe som hører ferien til og derfor har jeg lyst å dele denne «fort gjort» dessertenmed dere
Pisk krem av fløten og vend osten og sukker/sukrin i forsiktig. Pynt med litt ferske urter på toppenServer gjerne desserten sammen med et glass søt hvitvin eller sterk kaffe
Fra første til siste skje er hele kroppen og hjernen opptatt med å oppleve, takle og fordøye alle inntrykkene fra en pur og intens sjokoladeopplevelse som tar pusten fra deg