Dele salt oksekjøtt oppskrifter

Szechuan Beef

Szechuan Beef

Denne retten var så god at den må jeg nesten dele med dere. Tilsett chili, salt, resten av pepper, samt HoiSin saus og kokossukker
Oksegryte i ovn med kantareller

Oksegryte i ovn med kantareller

Start med å dele kjøttet i passende biter ca. Salt - pepper. Denne gryten er laget med oksekjøtt, men har du tilgang på viltkjøtt passer det veldig godt til en slik gryte
Biff Stroganoff, halvglemt klassiker

Biff Stroganoff, halvglemt klassiker

Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Tumblr(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)Klikk for å sende dette med epost til en venn(åpnes i en ny fane)Lik dette
Mulah kudueah

Mulah kudueah

Norsk gresskar hører høsten til, men dyrkes hele året i andre deler av verden. Salt. Siden vi er inne i lammekjøttets høytid valgte jeg å bruke lammekjøtt, men du kan bruke oksekjøtt eller kylling om du vil
Ramen – kraftfull nudelsuppe

Ramen – kraftfull nudelsuppe

Eggene deles i to med en skarp kniv før servering. Varm opp oksekraft og smaksett med soyasaus og buljong/salt
Borsjtsj – russisk rødbetsuppe

Borsjtsj – russisk rødbetsuppe

Når du har ordnet med kjøttet deler du det i terninger. Salt og pepper. Du kan altså bruke det kjøttet du ønsker, men det er mest vanlig å bruke oksekjøtt
Biff stroganoff

Biff stroganoff

Men jeg skal absolutt ikkje klage, for jeg kommer jo heim til ferdig middag i kveld☺ Så da deler jeg heller gårsdagens middag med dere, nemlig biff stroganoff
Stifado

Stifado

Skjær opp løk og kjøtt, brun begge deler hver for seg og ha i gryta. salt og pepper. salt og pepper. 1 kg oksekjøtt (jeg brukte sosekjøtt av Angus). 1 kg oksekjøtt (jeg brukte sosekjøtt av Angus)
Potet & selleripuré !

Potet & selleripuré !

Skrell hvitløk og del feddene i fire deler. Salt og pepper. På bildet er den brukt, som tilbehør til Mexicansk Chiligryte med oksekjøtt
Lasagne med sopp og skinke

Lasagne med sopp og skinke

Rør godt, slik at tomatene fordeler seg og dekker løken godt. salt og pepper. Den lages også med oksekjøtt, som vi er vant med og kan også lages med svinekjøtt
Gulasj fra Østerrike ♫♪

Gulasj fra Østerrike ♫♪

union og deler noen mattradisjoner, derfor vil Østerrike også ha noen 'aksjer' i gulasj. Salt. Navnets egentlige betydning er «gjetermat» og består av finskåret oksekjøtt i krydret saus
Høstgryte med kanel og appelsin

Høstgryte med kanel og appelsin

Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Klikk for å dele på Tumblr (Opens in new window)Lik dette
Fransk rødvinsgryte

Fransk rødvinsgryte

Riktignok er det litt jobb å dele opp og brune ingrediensene, men når det er gjort så står jo gryta på eller i ovnen til den skal spises
Jentekveld

Jentekveld

Rull Bacon rundt steinfrie Dadler, strimler kan deles i to og festes sammen med tretannpirker uten smak
APERITIF, GRILL OG DIVERSE

APERITIF, GRILL OG DIVERSE

Butterdeigplatene kjevles forsiktig ut store nok til å deles i tre. salt/pepper. oksekjøtt. Alt deles opp i passe biter og trees på spyd, smøres med grillsaus, grilles på grill eller under grill i stekeovnen