Start med å dele kjøttet i passende biter ca. Salt - pepper. Denne gryten er laget med oksekjøtt, men har du tilgang på viltkjøtt passer det veldig godt til en slik gryte
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Tumblr(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)Klikk for å sende dette med epost til en venn(åpnes i en ny fane)Lik dette
Norsk gresskar hører høsten til, men dyrkes hele året i andre deler av verden. Salt. Siden vi er inne i lammekjøttets høytid valgte jeg å bruke lammekjøtt, men du kan bruke oksekjøtt eller kylling om du vil
Når du har ordnet med kjøttet deler du det i terninger. Salt og pepper. Du kan altså bruke det kjøttet du ønsker, men det er mest vanlig å bruke oksekjøtt
Men jeg skal absolutt ikkje klage, for jeg kommer jo heim til ferdig middag i kveld☺ Så da deler jeg heller gårsdagens middag med dere, nemlig biff stroganoff
Skjær opp løk og kjøtt, brun begge deler hver for seg og ha i gryta. salt og pepper. salt og pepper. 1 kg oksekjøtt (jeg brukte sosekjøtt av Angus). 1 kg oksekjøtt (jeg brukte sosekjøtt av Angus)
Rør godt, slik at tomatene fordeler seg og dekker løken godt. salt og pepper. Den lages også med oksekjøtt, som vi er vant med og kan også lages med svinekjøtt
union og deler noen mattradisjoner, derfor vil Østerrike også ha noen 'aksjer' i gulasj. Salt. Navnets egentlige betydning er «gjetermat» og består av finskåret oksekjøtt i krydret saus
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Klikk for å dele på Tumblr (Opens in new window)Lik dette
Butterdeigplatene kjevles forsiktig ut store nok til å deles i tre. salt/pepper. oksekjøtt. Alt deles opp i passe biter og trees på spyd, smøres med grillsaus, grilles på grill eller under grill i stekeovnen