Bruschetta al´Italia. – hvitløk / pesto til å gni inn brødet med. Italia byr tross alt på en skikkelig italiensk opera-sviske i år, og det er verdt et par solmodne tomatermed god olivenolje
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Så kast ikke brødet, lag en fantastisk bruschetta. Når du da fyller dette med for eksempel sardiner, tunfisk, kjøtt, kylling, tomat, ost, salat, reker, scampi, urter, andre aromaer og god olivenolje, så forstår en at det blir godt og at mulighetene er store
Her servert med olio santo på bruschetta. I første rekke minestrone, den tykke grønnsakssuppen med en god klatt pesto som ble tilsatt i siste øyeblikk, før den ble rørt ut og smaksatte suppen
Smør på rikelig medpesto. Lyst brød med soltørket tomat. Sør Afrikansk bruschettamed bacon. Følg med. Du trenger lange skiver av lyst brød (oppskrift her), god pesto, ost, tomat, agurk, evt