) Disse rundstykkene smaker godt som de er, sammen med pålegg og som tilbehør til brød/salat/supper. I tillegg hadde jeg igjen litt fibrafullkornsmel som jeg tenkte det var greit å ha i rundstykke-deigen, men det skal sies at jeg ikke har heeeelt oversikt over hvor mange eksakte gram dette var
Du får et sunnere brød som er lettere å fordøye. Dryss godt medmel på benkeplaten og hell deigen ut av bollen og vend den litt i rundt i melet, slik at den ikke sitter fast i bordet
Jeg synes glutenfrie oppskrifter er utfordrende i forhold til hvetemel, som er en fryd å bake med. Jeg synes estetisk og smaksmessig krever enkelte retter lyst brød- utifra min overbevisning ble dermed denne oppskriften født
Vi lagde også hamburgerbrødene selv, og de ble enda bedre enn de du kjøper i butikken. Vi ville gjøre de sunnere med å blande karboandedeigen med moste kidneybønner og det ble virkelig en suksess
Det er lenge siden det har blitt spist noe særlig brød her i huset og når vi først spiser det er det kjekt å vite at det er hjemmelaget og uten alle mulige ulumskheter som finnes i kjøpebrød
Som en variant til vanlige rundstykker og brød, har jeg nå i ettermiddag laget bagels. For å gjøre de litt sunnere erstattet jeg også vanlig hvetemelmedfullkornshvetemel og fibra teff, og sukkeret med sukrin
Her finner du oppskrift på hamburgerbrød og burgere. Vi ville gjøre de sunnere med å blande karboandedeigen med moste kidneybønner og det ble virkelig en suksess