Legg svinefileten oppå. Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen. Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader
På varme dager smaker det virkelig godt med en salat til middag, du behøver ikke være redd for at du ikke skal bli mett, for dette er virkelig mettende og nydelig mat
Må nesten dele den med dere. Jeg lagde en nydelig pastasaus her forleden dag. Jeg har jo vist dere "gangen" i mine pastasausen før, men denne gangen brukte jeg hermetiserte cerrytomater
Den var proppet med flotte nyheter innen bakining og kornblandinger. Jeg fikk som dere sikkert har fått med dere en stor sponsorpakke av #møllerens her i forrige uke
Erstatt gjerne deler av vannet eller alt vannet med øl for en litt mer bistro stil. Jeg har brukt denne oppskriften på alt fra løkringer og fish and chips til fritert banan
Ha i nesten alt vannet og elt deigen lenge og vel. 3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete). 33l) og 1 liter vann (ha i litt mer om deigen blir tørr). Sett til heving på en lun plass i 45 min. Etterhev i 1 time og stek deretter på 200 grader i 1 time. 3 kg hvetemel (spe i mer på slutten om deigen er klissete). 33l) og 1 liter vann (ha i litt mer om deigen blir tørr)
Tilsett så litt og litt melis til det blir så fast at du kan kna det med hendene. Legg så "deigen" på en benkeplate dekket av melis og kna inn enda mer melis
en pai fyllt med epler og pyntet med paideiglokk. Helst med rene hender, eller en potetmoser. En som skal i bunn før paifyllet, og en som skal fungere som lokk på toppen av det hele
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.