Går det virkelig ann å spise boknafisk uten potet og flatbrød. Svaret er ja. Her er den servert med brokkoli, masse stekt bacon og litt gul erterstuing
Boknafisk er lofotskrei hengt til tørk i vintermånedene, altså «bokna» torsk. Boknafisk er en av mine favoritter og den kan serveres på mange måter og gjerne med bacon og gulrotstuing – med eller uten akevitt, uansett blir det et festmåltid
Boknafisk. Det er jo ikke akkurat en nyhet, men Braastad har sammen med superkokken Alexandre Bremer, Kulinarisk Akademi tatt frem en rekke spennende oppskrifter som jeg har nytt stort av
Og sist, men ikke minst Boknafisken. Bacalaoen er akkurat ferdig. Alt tilberedt i grillen på verandaen. Deilig å slappe av der mens maten lager seg selv
både stokkfisk, klippfisk og boknafisk. Hun ble mange og nitti, og ga meg denne oppskriften. Og den som ikke liker denne oppskriften liker neppe stokkfisk
Men det er mulig det ville ligne for mye på boknafisk som de også har. Posted by Torill Anita. Tweet. Husmann er en restaurant som satser på godt voksne folk som liker å spise mat de husker fra de var små
Som hovedrett valgte Jørn boknafisk mens jeg tok dagens fangst som denne dagen var uer. Oppskriften på denne delikatessen finner du på hjemmesiden deres HER
Utmerket boknafisk er fra Fiskehallen i Narvik. Boknafisk er lett tørket torsk som har hengt på hjell i ca 2 uker. ca 1 kg boknafisk. ca 1 kg boknafisk