Blinis forrett oppskrifter

Blinis med skalldyr – Perfekt fredagsmat

Blinis med skalldyr – Perfekt fredagsmat

Jeg brukte blinis som en forrett denne gangen med tre forskjellige toppinger av skalldyr og sjømat. Det fungerer godt både som forrett og som smårett
Små blinis med reker

Små blinis med reker

Små, søte og veldig gode, kan anvendes på utallige måter, lag mange når du først er i gang og putt i fryseren, kjekt å servere til forrett eller til tapas
Blinis med ørretrogn

Blinis med ørretrogn

Dette er en deilig forrett. Ha litt smør i en stekepanne og stek blinisene. 2 ss røre per blinis. Denne ble en vinner hos oss i helgen
Blinis, kaviar og øl.

Blinis, kaviar og øl.

Egentlig er det vel livsfarlig å spise om kvelden, men… som en lunsjrett eller en forrett, er den helt fantastisk
Blinis med lodderogn

Blinis med lodderogn

Vel tilbake til denne deilige forretten, BLINIS. Blinis, små pannekaker, sammen med rogn er bare utrolig godt
Blinis

Blinis

Blinis med løyrom og pisket rømme, en klassisk forrett eller fingermat. I melhyllen kom jeg over bokhvete og da var det liten tvil om hva vi skulle lage til forrett
BLINIS MED RØKELAKS SOM FINNGERMAT

BLINIS MED RØKELAKS SOM FINNGERMAT

Hvis du ikke har små sprø kjeks eller du av en annen grunn vil variere litt til en aperitiff, smårett, forrett eller tapas
Laksekrem er luksuspålegg

Laksekrem er luksuspålegg

Blinis om du har god tid - og oppskriften på det finner du her. Noe av det enkleste som kan serveres til forrett er en liten toast med laks
Matklubb: Russisk aften

Matklubb: Russisk aften

En klassisk amuse bouche er jo blinis, russiske pannekaker. En annen forrett kan være Borscht, rødbetesuppe
Lakserøre på rugbrød

Lakserøre på rugbrød

Ved å bruke både fersk og røkelaks får vi en herlig kombinasjon som gir en deilig forrett. Skjær laksen i små terninger og stek på middels varme i 3-4 minutterHa i hvitvin og la det småkoke i 2 minutterDel røkelaksen i små biter og bland den sammen med laksen i pannenRør om, slå av platen og la det stå i et par minutterHa laksen i en bolle og mos forsiktig med en gaffelTilsett hakket dill, sitronsaft og sennep og smak til med salt og pepperLegg røren på rugbrød, ristet brød, blinis eller kjeksTopp evt med rogn og dill